Mayerline opent eerste buitenlandse winkel

Mayerline opent eerste buitenlandse winkel

In tegenstelling tot heel wat andere modebedrijven, doet het Belgische Mayerline het in deze moeilijke tijden wel goed. Het familiebedrijf zet doet zijn eerste stappen in het buitenland en in de e-commerce.Piet Colruyt kreeg zijn beste advies van Michael Tophoff

Piet Colruyt kreeg zijn beste advies van Michael Tophoff

"In 2010, op mijn veertigste, ben ik mijn carrière bij Colruyt Group ter discussie beginnen te stellen", zegt Piet Colruyt, die in 2002 het zitje in de raad van bestuur van het familiebedrijf overnam van zijn vader Julo Colruyt.


Beroep aangetekend in zaak-Seghers

Beroep aangetekend in zaak-Seghers

Het parket en de curatoren gaan in beroep tegen de algemene vrijspraak in de rechtszaak over de failliete bedrijvengroep Seghers Better Technology (SBT), het zakenimperium van Hendrik Seghers. Dat ging in september 2002 over de kop.Wat is het beste advies van Karl Haberkorn (UPS)?

Wat is het beste advies van Karl Haberkorn (UPS)?

Karl Haberkorn, de countrymanager van UPS België en Luxemburg, kreeg zijn beste advies van een Spaanse manager. De 48-jarige Haberkorn leidt sinds een jaar de Belgische en Luxemburgse activiteiten van het Amerikaanse pakjesbedrijf.


Vermec investeert in Fiets!

Vermec investeert in Fiets!

Het investeringsfonds Vermec stapt in het kapitaal van de Vlaamse winkelketen Fiets!. Dat meldt Vermec in een persbericht.