Trends Manager van het Jaar: maak nog eens kennis met alle genomineerden

Johan Thijs, Trends Manager van het Jaar 2018 © belga
Bert Lauwers
Bert Lauwers redacteur bij Trends

Trends bekroonde op woensdag 9 januari voor de 34ste keer de Manager van het Jaar. Dat is de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. Johan Thijs, CEO van KBC Groep, is de opvolger van Michèle Sioen, de CEO van de West-Vlaamse textielgroep Sioen Industries.

De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, werden voorgesteld in Trends en op www.trends.be.

Die tien finalisten voor de editie van 2018 werden geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben meer bepaald gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer van Trends had u een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 19 november tot en met zondag 2 december kon u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury koos vervolgens de winnaar uit de vijf kandidaten met de meeste voorkeurstemmen.

Hieronder vindt u het portret van alle genomineerden

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content