Wie wordt de 36ste Trends Manager van het Jaar?

Onno van de Stolpe werd begin dit jaar bekroond tot de 35e Trends Manager van het Jaar. © belga
Bert Lauwers
Bert Lauwers redacteur bij Trends

Trends bekroont vandaag – woensdag 6 januari – voor de 36ste keer de Manager van het Jaar. Dat is de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat van deze editie wordt de opvolger van Onno van de Stolpe, de oprichter en CEO van het biotechbedrijf Galapagos.

De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, werden in willekeurige volgorde voorgesteld in Trends en op www.trends.be (zie kader onderaan).

Die tien finalisten voor de editie van 2020 zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Bart De Smet, de voorzitter van Ageas. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer van Trends hebt u een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 23 november tot en met zondag 6 december kon u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury kiest de winnaar uit de vijf kandidaten die de meeste voorkeurstemmen halen.

Partner Content