Novy wordt ambassadeur Beschutte Werkplaatsen

De Kortrijkse kmo Novy krijgt dinsdag de titel “ambassadeur”, die wordt toegekend door de Federatie van Beschutte Werkplaatsen (VLAB). De VLAB bestaat dit jaar 30 jaar en telt 68 leden.

Novy heeft de titel te danken aan zijn veertigjarige samenwerking met De Waak, die met 1.700 medewerkers en 38 miljoen euro omzet de grootste beschutte werkplaats van het land is. Novy en De Waak zijn bovendien buren, wat de langdurige relatie grotendeels verklaart. Maar Novy roemt op zijn beurt zijn toeleverancier voor zijn constructieve aanpak, flexibele inzet, en last but not least voor zijn veelzijdigheid.

De Waak is actief in vijf domeinen : elektronica, metaal & assemblage, conditionering & logistiek, in house operaties en green & clean. Novy – die de betere dampkappen voor keukens produceert – doet een beroep op elk van die expertises. CEO Philippe Baudouin van Novy onderstreept dat De Waak al veertig jaar een betrouwbare partner is, wat in Vlaanderen uitzonderlijk kan worden genoemd. Novy zorgt voor 2 miljoen euro omzet bij De Waak.

KC

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content