House of Talents neemt BTS Food over

© TR

De dienstengroep House of Talents is alweer op overnamepad. De Kortrijkse groep heeft het Antwerpse interimkantoor BTS Food overgenomen voor een niet nader bepaald bedrag.

Het Zwijndrechtse BTS Food, opgericht in 2003, is als enige in België een specialist in het aanbieden van slagers op interimbasis, van een dag of een week tot zes maanden. BTS is actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Het beroep van beenhouwer is een knelpuntberoep en zowel de vleessector als de beenhouwerijen kampen vaak met een tekort aan geschoolde mensen. Een gebrek aan opleiding en moeilijke werkomstandigheden (lange werkuren, moeilijke omgeving) zijn daarvoor de voornaamste redenen. BTS Food biedt de markt een permanente wervingsreserve aan van om en bij de 250 gediplomeerde slagers.

House of Talents neemt alle werknemers van BTS Food over. De operationele leiding van BTS blijft in handen van de huidige algemene directeur Natasja Braem.

Door de overname zal de omzet van House of Talents exponentieel groeien, van 9,5 miljoen euro naar 17 miljoen euro. House of Talents, opgericht in 2008 door Steve Rousseau, bevestigt met de overname zijn reputatie als sterke groeier. In zes jaar werden verschillende overnames gerealiseerd.

De dienstengroep House of Talents, met haar standplaats in Kortrijk maar met een actieradius over heel Vlaanderen, telt zes bedrijven: Sales Talents, Financial Talents, Care Talents, HR Talents, Executive Talents en nu ook BTS Food. De groep helpt diverse domeinen van de arbeidsmarkt mensen aan werk, al dan niet op interimbasis. Het gaat bijna altijd om knelpuntberoepen. (KC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content