Visie op zaken

Economie beroert dagelijks ons leven. Positief omdat economische groei welvaart creëert. Soms ook negatief, want een economische crisis laat menselijke wonden na. Trends geeft u al 35 jaar het noodzakelijke inzicht in de belangrijkste economische ontwikkelingen. Vanaf vandaag doen we dat in een andere outfit.

Trends en Cash zijn meer dan magazines. De nieuwsanalyses van de redacties vinden online hun weg via www.trends.be en www.cash.be, worden gedrukt in Trends Magazine en Cash en komen in beeld op Kanaal Z. Trends Magazine heeft de voorbije jaren ingespeeld op de veranderende mediaomgeving. Het samenspel van website, magazine en televisie gaf aan het magazine steeds veranderende opportuniteiten. Vandaag bundelen Trends en Cash alle inspanningen en stellen we u een nieuwe aanpak voor. Inhoudelijk schrappen we niets. Integendeel, we brengen u nog meer nieuws, analyses en opinies. Trends en Cash hebben ervoor gekozen om u nog sneller wegwijs te maken in de redactionele stukken en uw leescomfort te verhogen. Helder en transparant, gebundeld in vier rubrieken.

In Visie nemen we u mee in de wereld waarin we werken en leven. De financiële en macro-economische omkadering, de sociaaleconomische en de buitenlandse ontwikkelingen ontsnappen niet aan de aandacht. Succesvolle ondernemingen enten zich in dynamische omgevingen. Trends volgt kritisch de ontwikkelingen met uitgebreide achtergrondverhalen, opinies en nieuwsstukken aan het einde van de rubriek.

Zaken doen we elke dag. Liefst zo goed mogelijk. Trends analyseert de ondernemingen die hierin succesvol zijn. Ondernemers en managers getuigen hoe ze er elke dag in slagen hun onderneming op de kaart te zetten. Maar ook de tegenslagen proberen we te doorgronden. Want wie wil groeien, moet lessen kunnen trekken uit de minder goede voorbeelden. En natuurlijk volgen we de allernieuwste ontwikkelingen op de voet en blijft nieuws centraal staan in de berichtgeving.

Het zijn Mensen die visies ontwikkelen en zaken doen. Achter de titulatuur van elke ondernemer of manager schuilt een persoon. Trends zoekt de mensen achter de cijfers om erachter te komen waarom ze zijn wie ze zijn. Verhalen die een inspiratiebron moeten zijn voor collega’s en jong talent. Hard werken, is een Vlaamse troef. Maar omdat we niet vergeten dat mensen ook hun vrije tijd zinvol willen besteden, presenteren we ook de wereld van kunst, cultuur, restaurants, boeken, enzovoort in deze rubriek.

Elke mens met de juiste visie op zaken verdient geld. En verdient een goede behandeling van zijn Cash. Cash maakt op zijn eigenzinnige en uitermate succesvolle manier de lezers wegwijs in de opportuniteiten die beleggen biedt. Met de introductie van een voorbeeldportefeuille bijvoorbeeld zal Cash ervoor zorgen dat u geen enkele kans mist op de beurs.

We wensen u een prettige eerste kennismaking met onze nieuwe structuur. Ongetwijfeld is het even wennen, maar we zijn er zeker van dat het nieuws, de analyses en de reportages die Trends en Cash brengen, vanaf nu nog meer in het oog springen en u geboeid houden om het hele nummer te doorgronden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content