Dirk Goeminne blijft CEO bij Ter Beke

© belga

Dirk Goeminne blijft – na een interimperiode van 5 maanden – CEO van Ter Beke. Dat werd aangekondigd tijdens de algemene vergadering van het vleeswarenbedrijf.

Dirk Goeminne blijft – na een interimperiode van 5 maanden – CEO van Ter Beke. Dat werd aangekondigd tijdens de algemene vergadering van het beursgenoteerde voedingsbedrijf.
Dirk Goeminne wordt vanaf 1 juni 2013 officieel de nieuwe CEO van Ter Beke. Goeminne volgt Marc Hofman op, die op 7 januari 2013 opstapte bij het bedrijf en aan de slag ging als financieel directeur van Colruyt.

Goeminne, die sinds mei 2011 deel uitmaakt van de raad van bestuur van Ter Beke, verklaarde zich in januari bereid tijdelijk de functie van CEO over te nemen. “Vermoedelijk voor vijf maanden”, liet hij begin januari in een interview met Trends verstaan. “Als bestuurder moet je altijd klaarstaan om hoogdringende problemen op te lossen. Maar verwacht van mij geen ingrijpende veranderingen. Ik ga geen dingen halsoverkop veranderen”, zei hij toen.

Eric Goeminne was van 1997 tot 2003 CEO van de Nederlandse retailer Hema, van 2003 tot 2007 bestuursvoorzitter bij Vroom & Dreesman, de grootste retailketen in Nederland, en bij La Place, de grootste restaurantketen bij onze noorderburen. Vandaag bekleedt hij bestuursmandaten bij Van de Velde Groep, Wereldhave Belgium NV en in Nederland Stern Group en Beter Bed Holding.(BO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content