Een kwalitatief hoogwaardige smartphone voor een lage prijs

OnePlus
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

16 september 2021, 14:51 Bijgewerkt op: 20 juli 2022, 08:11

Een smartphone die scherpe foto’s maakt, krachtige prestaties levert, supersnel laadt en ook nog eens betaalbaar is? OnePlus heeft het voor elkaar gekregen met de OnePlus Nord 2 5G.

Het vinden van de smartphone die het beste bij je past is niet evident. Zoveel merken, zoveel soorten en maten, zoveel specificaties en vooral: zoveel verschil in prijs. Zo heb je smartphones met een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding: ze zijn een stuk goedkoper, maar kwalitatief zo hoogwaardig dat je het verschil met een high-end telefoon zeker niet altijd merkt.

OnePlus

OnePlus is zo’n telefoonfabrikant die al jaren aan de weg timmert als een merk waar je veel waar voor je geld krijgt. Het nieuwste model, de OnePlus Nord 2 5G, scoort dan ook hoog in de reviews. Het is een smartphone die scherpe foto’s maakt, krachtige prestaties levert en supersnel laadt. Je koopt deze telefoon al vanaf 399 euro.

Scherpe foto’s

De camera is tegenwoordig een van de belangrijkste onderdelen van een smartphone. Een belangrijk evenement, een etentje op restaurant of een mooi landschap: je legt er je halve leven mee vast. De OnePlus Nord 2 5G heeft vier cameralenzen, drie aan de achterkant en eentje aan de voorkant. Aan de achterzijde een 50-megapixel camera, een 8-megapixel Ultra Wide-groothoeklens en een monolens, aan de voorzijde een 32-megapixel camera voor het maken van de scherpste selfies.

Een kwalitatief hoogwaardige smartphone voor een lage prijs

Krachtige prestaties

De OnePlus Nord 2 5G heeft een groot AMOLED-scherm van 6,43 inch. Bijzonder is dat het display 90 keer per seconde wordt ververst. Hiermee kun je veel soepeler scrollen, 3D-gamen en films of series kijken, want de meeste andere betaalbare telefoons hebben een verversingssnelheid van ‘slechts’ 60 keer per seconde. Dankzij de ingebouwde stereoluidsprekers ervaar je bovendien een optimaal geluid.

De nieuwste smartphone van OnePlus is uitgerust met een krachtige processor met 5G-ondersteuning (MediaTek Dimensity 1200-AI) en een groot werkgeheugen. De extra functies van deze processor op het gebied van kunstmatige intelligentie zorgen er onder meer voor dat je nog betere foto’s kunt maken.

Supersnel laden

De OnePlus Nord 2 5G is verder voorzien van een 4500 mAh-accu. Daar kun je (bij gemiddeld gebruik) een hele dag mee doen. Is je telefoon leeg, dan heb je deze binnen 30 minuten weer opgeladen met de Warp Charge 65-lader. Deze snellader krijg je meegeleverd wanneer je de OnePlus Nord 2 5G koopt.

Verschillende uitvoeringen

Je kunt kiezen uit een versie met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag of een versie met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag. De OnePlus Nord 2 5G is er in de kleuren blauw (Blue Haze) en grijs (Gray Sierra).

Een kwalitatief hoogwaardige smartphone voor een lage prijs

Ben je benieuwd geworden naar de OnePlus Nord 2 5G ?

Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie.