‘Cybersecurity is een dagelijkse uitdaging’

WIE

Nadine Serneels (47)

IS

Enterprise sales manager Belux bij Trend Micro, een specialist in cloudbeveiliging

WAS

Nadine Serneels heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector. In 2011 ging ze een eerste keer aan de slag bij Trend Micro, waar ze zes jaar als territory and major accountmanager voor de grote klanten werkte. Na een tussenstap van twee jaar keerde ze begin 2019 terug naar Trend Micro, om er als strategic alliance manager de relatie met cloudspelers uit te bouwen en de cloudbusiness te boosten.

WIL

Trend Micro groeide in zijn dertigjarige bestaan uit tot de marktleider in cyberbeveiliging. Het ontwikkelde een doorgedreven cybersecuritystrategie, waarin de verschillende aspecten van cyberveiligheid aan bod komen. Zo biedt het platform Trend Micro Vision One uitgebreide detectie- en responsmogelijkheden en nieuwe functies waardoor securityteams snel inzicht krijgen in bedreigingen en er snel op kunnen reageren.

“De cybersecuritywereld is de afgelopen jaren sterk veranderd, onder meer door de versnelde digitale transformatie in bedrijven, het gebruik van cloudomgevingen en de plotse en massale omschakeling naar thuiswerk”, zegt Serneels. “Dat maakt de sector complexer, want ook de cyberbedreigingen zijn ingewikkelder geworden, met gelaagde aanvallen die niet stoppen bij het detecteren of verwijderen van de malware. Trend Micro wil een partner zijn voor bedrijven, waarbij we de securityaanpak overnemen. We willen niet alleen in de juiste securityoplossingen voorzien, aangepast aan de behoeften van het bedrijf, maar ook de bewustwording rond cybersecurity verhogen. De strijd tegen cybercriminaliteit is een dagelijkse uitdaging. We willen nog meer investeren in een salesteam en focussen op de Luxemburgse markt.”

VRIJE TIJD

Reizen en sporten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content