Weinig geïnspireerde handel op Europese beurzen

De Europese beurzen zijn vandaag hoger gesloten in wat een dag zonder veel geschiedenis kan worden genoemd. De belangrijkste indices noteren al sinds kort na de opening in de plus, maar de winsten zijn sinds deze voormiddag vrijwel ongewijzigd gebleven.

De Euro Stoxx 50 kan een winst van 0,65% vasthouden, in het geval van de BEL 20 bedraagt de winst bijna een half procent. Nyrstar is de sterkste daler binnen de index, gevolgd door Delhaize en Mobistar. De financials KBC en Ageas eindigden duidelijk in de plus.

Value8 neemt Brinkman Rolluiken over

Value8 deelt mede dat het de activiteiten van Brinkman Rolluiken te Capelle aan den IJssel heeft overgenomen. Brinkman is een gerenommeerde speler in de Nederlandse markt voor rolluiken.

Brinkman houdt zich sinds 1922 bezig met productie, verkoop en service van rolluiken, roldeuren en overheaddeuren tegen inbraak en brand. De activiteiten worden verkregen via de doorstart van de Roller-Shutters International BV.

De overname van de activiteiten van Brinkman Rolluiken vormt een uitstekende aanvulling op het in mei 2012 overgenomen GNS, dat als belangrijkste producten branddeuren en rolluiken voert.

Hiermee kunnen zowel Brinkman als GNS een nog uitgebreidere dienstverlening bieden aan hun klantenbasis.

Voor Brinkman Rolluiken is er – ondanks de uitdagende marktomstandigheden – een gezond perspectief vanwege:
• Het verlaagde kostenniveau. De onderneming wordt in afgeslankte vorm voortgezet.
• De goede naam van Brinkman producten in de markt.
• Uitgebreide service en onderhoud bij gerenommeerde klanten.
• Uitbreiding van het productassortiment.
• Grotere en betere geografische dekking

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content