Verhoging koersdoel UCB (+ andere adviezen)

Anheuser-Busch InBev heeft een belang van 19,90% in de Chinese brouwer Tsingtao verkocht voor een belang van $667 miljoen in cash. KBC Securities handhaaft een koopadvies, Bank Degroof blijft het aandeel accumuleren.

Onlangs heeft Imtech voor 60 miljoen euro aan nieuwe orders in Oost-Europa verworven, zo maakte het bedrijf vanmorgen bekend. KBC Securities blijft koper.

KBC Securities waardeert de portefeuille van Quest for Growth op 5,50 euro per aandeel. De rating blijft accumuleren, met een koersdoel van 4 euro.

Bank Degroof reageerde op het bericht dat UCB zich van zijn niet-kernactiviteiten ontdoet door het koopadvies te herhalen. Het koersdoel wordt opgetrokken van 32 naar 33 euro.

ThromboGenics en BioInvent International kondigden vandaag aan dat zij €5 miljoen ontvingen van Roche voor de succesvolle technologie overdracht, zoals overeengekomen in de voorwaarden van de licentieovereenkomst voor TB-403, het innovatieve antilichaam tegen kanker. KBC Securities blijft koper van ThromboGenics.

Zetes kondigde de ondertekening aan van een contract met de Verenigde Naties voor de update van 6000 registratiekits. Deze stellen de Onafhankelijke Verkiezingscommissie van de Democratische Republiek Congo (DRC) in staat de kiezerslijsten van de DRC bij te werken. KBC Securities heeft een koopadvies.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content