Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): “UCB geeft update over Q3 op 21 oktober

UCB kondigde vanmorgen een nieuwe franchise aan in de neurologie aan. Synosia heeft UCB een licentie verleend voor de exclusieve, wereldwijde rechten op de ontwikkelingsverbinding, SYN-115, en rechten op een tweede verbinding, SYN-118, voor niet-weesindicaties. Voor Bank Degroof was het bericht aanleiding om een kort rapport over UCB te publiceren.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): “Deze twee molecules zien er veelbelovend uit, maar het is in dit stadium moeilijk om al zicht te krijgen over het potentieel van beide molecules. We weten namelijk weinig details over de fase II studies.”

Rutsaert heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel: “UCB geeft een update over de gang van zaken tijdens het derde kwartaal op 21 oktober en die kan een nieuwe katalysator voor de koers vormen. Mogelijk wordt de guidance voor het boekjaar naar boven aangepast, terwijl er eveneens meer details over de deal met Synosia gegeven kunnen worden. Onder andere het hoge dividendrendement rechtvaardigen het koopadvies.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content