Gaat Telenet samen met private equity bedrijven bod op BASE uitbrengen?

De Europese beurzen zijn vanmorgen lager geopend, waarbij de vrees voor het lot van Griekenland opnieuw de kop opsteekt. De verliezen voor de belangrijkste beursindices lopen op tot in de buurt van 1%, de BEL 20 geeft eveneens iets meer dan 1% prijs. Geen enkel aandeel in de index noteert in de plus.

Het persagentschap Reuters maakte vanmorgen gewag van een bod dat door Telenet op BASE zou worden uitgebracht. Daartoe zou worden gepraat met een aantal private equity bedrijven.

Het is nog niet duidelijk of de verdediging van KPN tegen het gedeeltelijk bod van America Movil een mogelijke transactie zou kunnen vertragen. De koers van Telenet noteert iets lager. Ook rond Belgacom was er recent weer nieuws.

EVP Scott Alcott verlaat Belgacom voor nieuwe uitdaging in de VS

Scott Alcott, Executive Vice President Consumer Business Unit verlaat Belgacom op 1 juli voor een nieuwe functie in de VS.

Scott Alcott kwam in 1999 bij de Belgacom Groep als General Manager voor Marketing Integration.

In de loop der jaren nam hij verschillende verantwoordelijkheden op, gaande van Head of Fixed Line Division, CIO van Fixed Line Services, Chief Strategy Officer, EVP Service Delivery Engine & Wholesale en sinds begin dit jaar EVP Consumer Business Unit.

CEO Didier Bellens had volgende commentaar: “Ik heb de voorbije jaren zeer nauw samengewerkt met Scott en kan getuigen van zijn solide knowhow en ervaring in de telecommunicatiesector. Ik wil hem dan ook danken voor zijn jarenlange inzet en daadkracht voor de Belgacom Groep. Hij neemt zijn nieuwe functie in de VS op met mijn volledige steun.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content