Downgrading Ackermans & van Haaren (+ andere adviezen)

DSM heeft de guidance voor het huidige boekjaar naar beneden aangepast. ING adviseert om de aandelen maar te verkopen. KBC Securities verlaagt alleen het koersdoel, maar blijft koper.

AB-InBev heeft een productiesite in Rusland gesloten. Volgens Bank Degroof werd de juiste beslissing genomen, zodat het koopadvies voor de brouwer blijft staan.

De tegenvallende Amerikaanse kleinhandelscijfers voorspellen volgens ING niet veel goeds voor distributieketens als onder andere Delhaize. Het aandeel krijgt slechts een neutraal advies.
Vanwege de waardering handhaaft Bank Degroof een rating ‘accumulate’ voor Melexis. Het koersdoel werd verlaagd tot 6,80 euro.

KBC Securities heeft de winstprognoses voor Picanol verlaagd, de rating ‘reduce’ blijft staan maar het koersdoel gaat naar 4 euro.

ING verlaagde het advies voor Ackermans & van Haaren van kopen naar houden, terwijl ook het koersdoel voor de holding fors lager werd gezet.

KBC Securities heeft de winstverwachtingen voor VPK Packaging verlaagd. Het neutraal advies blijft staan, het koersdoel wordt verlaagd van 25 naar 18 euro.

Nokia wordt een concurrent van Option, maar dat houdt voor het bedrijf ook voordelen in. Bovendien lijkt de winstgevendheid van de markt waar het bedrijf op actief is voor de lange termijn attracief, gezien de interesse van Nokia. ING heeft een advies houden en een koersdoel van 2,60 euro. KBC Securities blijft eveneens neutraal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content