Aantrekkelijke projecten ondersteunen koersherstel bij Atenor

Nadat het verwachte minimumbedrag van 40 miljoen euro zeer snel werd bereikt trok Atenor het plafond voor de uitgave van een nieuwe oligatie op tot een maximumbedrag van 60 miljoen euro. Het bod werd met succes vervroegd afgesloten.

De inschrijvingsperiode werd dus vervroegd afgesloten op 18 oktober 2012 om 17u30. De betaal? en leveringsdatum van de
obligaties is bepaald op 26 oktober 2012.

De inschrijvingen die werden geregistreerd voor deze obligatie?uitgifte, overschreden ruimschoots het maximumbedrag van
het bod.

De financiële instellingen zullen de beleggers zo snel mogelijk informeren over het aantal obligaties dat hen
definitief zal worden toegekend.

De obligaties zullen worden toegelaten tot de verhandeling op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels (ISIN?code BE0002188549).

Deze obligatielening zal worden uitgegeven aan 101,875% en worden terugbetaald aan 100% van de nominale waarde van de uitgegeven effecten.

Hij zal een interest opleveren van 5,375% bruto per jaar. Het actuarieel rendement op de uitgifteprijs bedraagt 4,943% bruto De obligaties zullen een nominale waarde hebben van 1.000 euro. Ze vervallen op 26 oktober 2017.

Advies Atenor blijft gehandhaafd

Volgens Jean-Marie Caucheteux van Bank Degroof zijn het de aankondiging van nieuwe aantrekkelijke projecten die het koersherstel van het aandeel Atenor sinds midden juni ondersteund hebben. In afwachting van de publicatie van de kwartaalcijfers blijft het advies opbouwen en het koersdoel van 36 euro gehandhaafd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content