Meningsverschil over overnamepolitiek bij Real Software

In het kader van de verdere uitbouw van het bedrijf in lijn met haar strategisch en operationeel beleid kondigde de Raad van Bestuur van Real Software de volgende wijzigingen aan in de samenstelling van de Raad en adviserende comités:

• De voorzittersfunctie wordt omgevormd tot een uitvoerende voorzitter die de algemeen directeur zal bijstaan bij de implementatie van het strategisch en operationeel beleid.

• In gezamenlijk overleg heeft Gedelegeerd Bestuurder – Chief Executive Officer All Together BVBA, vertegenwoordigd door Bruno Segers beslist zijn mandaat neer te leggen.

Bruno Segers wordt opgevolgd door huidig Chief Operating Officer Marc De Keersmaecker die aangesteld wordt als algemeen directeur en in die nieuwe functie zal worden bijgestaan door de uitvoerende voorzitter.

Advies opbouwen blijft gehandhaafd

Siddy Jobe van Bank Degroof heeft nog steeds een advies opbouwen voor Real Software, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 21 euro.

De vervanging van de CEO door de COO heeft te maken met een verschil in mening betreffdende de overnamepolitiek die door het bedrijf wordt gevoerd.

Het bericht op zich is echter onvoldoende om de visie op het aandeel te wijzigen. Op basis van de huidige stand van zaken ziet Jobe nog steeds opwaarts potentieel bij dit aandeel, zodat dus het positief advies accumulate of opbouwen gewoon wordt gehandhaafd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content