Nieuws Nieuws De Schone Van Boskoop Wouter Keersmaekers gaat in de keuken als een ambachtsman tewerk: hij heeft een speciale relatie met orgaanvlees, vergeten groenten en oude vruchtenvariëteiten.
Nieuws Nieuws Culinaire Alpentopper Een tip voor tijdens uw skivakantie: een festijn met bergkost in La Maison de Filippo, en slapen aan de overkant, in het gerieflijke chalethotel Auberge de la Maison.
Nieuws Nieuws Cospaia Jan Tindemans, voormalig lid van het directiecomité van De Post, opent een swingend restaurant in Brussel.
Nieuws Nieuws Voltaire Een Heverleese bruine brasserie die al tien jaar succes kent bij zowel jong als oud.
Nieuws Nieuws Rouge Tomate Het nieuwe welzijn - fase twee - werd gedicteerd door niemand minder dan Alain Ducasse.
Nieuws Nieuws Kasteel Withof In Brasschaat opende een allesbehalve alledaags hotel-retaurant. Ongetwijfeld hét gastronomische evenement van 2005.
Nieuws Nieuws Re-Source 'Slow fooding' staat voor rustig genieten van creatieve kookkunst en van ingrediënten die met respect werden gekweekt.
Nieuws Nieuws Le Fou est Belge Daniel Van Lint specialiseerde zich in onvergankelijke lekkernijen, zoals in huis gemaakte bloedworst met ganzenlever.
Nieuws Nieuws Yves Radelet Yves Radelet was ooit bakker, slager en kaasmaker. Nu heeft deze veelzijdige kok een eigen restaurant in Luxemburg.
Nieuws Nieuws Hertog Jan Kok Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens namen Hertog Jan over en zijn vastbesloten om spijs en drank naar een niet eerder getoonde verfijning te leiden.
Nieuws Nieuws Goed Grieks Vier Griekse eethuizen die bewijzen dat er méér is dan 'dolmathes' en 'moussaka'.
Nieuws Nieuws Bartholomeus De verstandige chef-kok Bart Desmidt gaat mee met de tijd: zijn bereidingen smaken vernieuwend zonder extreem te zijn.
Nieuws Nieuws L'Eveil des Sens De getalenteerde Marokkaanse kok Laury Zioui werkte zich naar de top van gastronomisch Wallonië.
Nieuws Nieuws La Tartine au Beurre Het gegoede publiek uit Knokke blijft de klassieke Franse keuken trouw.
Nieuws Nieuws La Truffe Noire Luigi Ciciriello kiest in zijn Brusselse truffeltempel voor producten die rijk zijn aan Omega-3. Zo wordt u al smullende gezond.
Nieuws Nieuws In de leer bij 's werelds meest vernieuwende koks Spanje is de jongste tijd één groot culinair experiment. Trends trok met Sergio Herman van het sterrenrestaurant Oud Sluis naar Barcelona, het Mekka van de nieuwe keuken. De beste kok van de Benelux ging er in de leer bij Albert Adrià, de patissier van het wereldberoemde restaurant El Bulli.
Nieuws Nieuws 10 keer lekker en betaalbaar tafelen aan de kust Pieter van Doveren selecteerde 10 kustrestaurants waar u knusen voor een redelijke prijs kunt tafelen.
Nieuws Nieuws Les Pieds dans le Plat Jean-Michel Dienst toont in de verbouwde dorpsschool van Marenne dat lekker eten niet duur hoeft te zijn.
Nieuws Nieuws The Sea Grill Yves Mattagne, executive chef van Radisson SAS, behandelt vis op een bijzondere manier.
Nieuws Nieuws Lemonnier Eric Martin presenteert in zijn nieuwe restaurant smaakbommen met een persoonlijk merkteken.
Nieuws Nieuws In den Wijngaard Günther Blok, de vroegere souschef van het beroemde eethuis Interscaldes, opende zijn eigen restaurant in Yerseke (Nederland). In het seizoen is Nederkreeft troef.
Nieuws Nieuws De beste restaurants van België Meer dan 14.000 Belgische topmanagers werd gevraagd naar hun favoriete eethuis. Het resultaat: de enige, echte, objectieve Trends-Top-Restaurantgids.
Nieuws Nieuws Les Crétias Alain Stiers is een autodidact in de keuken. Maar dat belet hem niet om de familiale tradities met gedrevenheid voort te zetten.
Nieuws Nieuws De Oosthoek Stefan Billiau bouwt in zijn mooie showkeuken spectaculaire gerechten, die vooral het oog plezieren.
Nieuws Nieuws L'Auberge du Sabotier Knus tafelen en overnachten in een romantische, landelijke herberg in Awenne.
Nieuws Nieuws El Celler de Can Roca De drie broers Roca zetten het Spaanse Gerona op de culinaire wereldkaart.
Nieuws Nieuws Imko Binnerts In het nieuwe The Grand Winston Hotel in het Nederlandse Rijswijk doet kok Imko Binnerts wonderen met vis.
Nieuws Nieuws Hostellerie Le Postay Anthony Delhasse houdt restaurant met zijn moeder: lekkerbekken beschouwen de kok als het culinaire wonder van Wallonië.
Nieuws Nieuws Le Château du Mylord Een klassiek klasserestaurant, verborgen in het groene heuvelland bij Ellezelles.
Nieuws Nieuws Vivendum Landelijke elegantie gecombineerd met smakelijk eten aan de groene oevers van de Oude Maas.
Nieuws Nieuws Comme chez Soi Perfectie bestaat niet, maar je kunt ze zo dicht mogelijk proberen te benaderen.