Wie wordt de 37ste Trends Manager van het Jaar?

Trends bekroont op 12 januari de 37ste Manager van het Jaar. Het is de meest prestigieuze onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat volgt Dirk Coorevits op, de CEO van de Kempense bouwspecialiteitenproducent Soudal.

De vijf genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, worden voorgesteld in Trends, op www.trends.be en op Kanaal Z. Elke week brengen we een portret van een genomineerde.

De finalisten voor deze editie zijn geselecteerd door een afgeslankte, onafhankelijke jury, geleid door Bart De Smet, de voorzitter van Ageas. De jury koos uit een longlist, opgesteld door de redactie van Trends.

De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Ze hebben als inspirerende bedrijfsleider gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer van Trends hebt u een inbreng. Van maandag 22 november tot en met woensdag 8 december kunt u online stemmen op uw favoriete genomineerden. Niet alleen de jury zit in een nieuw jasje, ook de stemprocedure is veranderd. Voortaan brengen ook eerdere Trends Managers van het Jaar hun stem uit, net als studenten van de Vlaamse managementscholen. De resultaten worden voorgelegd aan de jury, die de helft van de stemmen vertegenwoordigt. De genomineerde met de meeste stemmen bij de drie publieksgroepen en de jury is de winnaar.

Wie het haalt, wordt bekendgemaakt op een gala-avond in Brussels Expo.

JACQUES VANDERMEIREN - HAVENBEDRIJF ANTWERPEN
JACQUES VANDERMEIREN – HAVENBEDRIJF ANTWERPEN© FOTOGRAFIE: KAREL DUERINCKX
ANITA VAN LOOVEREN - OMP
ANITA VAN LOOVEREN – OMP© FOTOGRAFIE: KAREL DUERINCKX
STEFAAN GIELENS - AEDIFICA
STEFAAN GIELENS – AEDIFICA© FOTOGRAFIE: KAREL DUERINCKX
CHRIS PEETERS - ELIA GROUP
CHRIS PEETERS – ELIA GROUP© FOTOGRAFIE: KAREL DUERINCKX
LIEVE MOSTREY - EUROCLEAR
LIEVE MOSTREY – EUROCLEAR© FOTOGRAFIE: KAREL DUERINCKX

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content