Nieuws Nieuws kaart L ekkerbekken die zich een avondje kasteel- heer of kasteelvrouw willen voelen, moeten beslist eens naar Zaffelare gaan. Daar wacht het opulent ingerichte Kasteel van Saffelaere.
Nieuws Nieuws De Gele Kastanje Superkok Stefaan Knuts verhuisde naar de voormalige Blauwe Zon in hartje Leuven en kookt daar een vriendelijk geprijsd, modern en lekker potje.
Nieuws Nieuws De Kas Gert-Jan Hageman wisselde de sterrenkeuken van een groot hotel voor een 'groen' restaurant in een kas van de stadskwekerij.
Nieuws Nieuws De Gouden Klokke Verrassende kwaliteit aan de voet van de elektriciteitscentrale van Waarmaarde.
Nieuws Nieuws Castello Banfi Aan het fornuis van een van de beste Italiaanse restaurants in België staat de kordate, Ierse Breeda Ruane.
Nieuws Nieuws Arte Een druk bezochte Italiaan met een verrassend interieur en - jammer genoeg - een voorspelbare keuken.
Nieuws Nieuws L'Auberge de l'Isard De vroegere gastronomische tempel van Eddie Van Maele kreeg een nieuwe bestemming.
Nieuws Nieuws La Villa du Hautsart vs. Liboké Een ouderwets Waals streekrestaurant tegenover een modieuze Afrikaanse tapasbar.
Nieuws Nieuws La Maison de Maître De Fransman Jean-Christophe Michel is de nieuwe executive chef-kok van het somptueuze Brussels Conrad hotel.
Nieuws Nieuws Le Grill du Vieux Boitsfort Chef-kok Philippe Gillet baat tegenover zijn fijnkostrestaurant ook een populaire grill uit, waar hij de landelijke, Frans-Belgische keuken eer aandoet.
Nieuws Nieuws Notos Hoe de liefde voor de Griekse keuken een functionaris van de Europese Commissie ertoe bracht een restaurant te openen.
Nieuws Nieuws De Roggebot Andrès Delpeut en Ingrid Bareman sprongen een gat in de lucht toen hun restaurant, amper twee jaar na de start, een Michelinster kreeg.
Nieuws Nieuws La Crêche des Artistes Brigitte en Sabatius Sica presenteren 'gastronomia regionale Italiana' met een bruin sausje.
Nieuws Nieuws Voyage à travers les sens Het smaakatelier van Veronique Toefaert bevindt zich in een loft onder het dak van een oude chocoladefabriek.
Nieuws Nieuws Les Trois Couleurs Sausenpaus José Tourneur laat zien dat de grote, Franse feestkeuken nog bestaat.
Nieuws Nieuws Het feestmenu van Filip Slangen Traiteur Filip Slangen presenteert een feestmenu en geeft tips om de feestdagen probleemloos door te komen.
Nieuws Nieuws Le Prieuré de Saint-Géry Vincent Gardinal is de nummer één in Wallonië. Michelin deed de kok onrecht aan.
Nieuws Nieuws La Petite Table In het bescheiden eethuisje La Petite Table in Rocourt krijgt u waar voor uw geld.
Nieuws Nieuws 't Kriekske Insiders kennen de kronkelweggetjes naar 't Kriekske, een landelijk café-restaurant aan de rand van het Hallerbos.
Nieuws Nieuws Strofilia In Strofilia geeft de charmante Stefanos Svanias een culinaire rondleiding in de streekgebonden Griekse keuken.
Nieuws Nieuws 't Bourgoensche Cruyce 't Bourgoensche Cruyce vernieuwde keuken en inrichting: het unieke uitzicht bleef.
Nieuws Nieuws A l'Abri des Etoiles Persoonlijke ontvangst, huiselijke warmte en feestelijk tafelen in restaurant A l'Abri des Etoiles.
Nieuws Nieuws Café de Bruxelles Fransman Jean Molas en zijn Zweedse kok Bengt Paulsson serveren smakelijke gerechten met zuiders parfum.
Nieuws Nieuws La Clef des Champs Anne Verhamme wisselde haar tandartspraktijk voor een carrière in de horeca: haar luxebistro 'La Clef des Champs' is een vaste waarde van de Brusselse Zavel.
Nieuws Nieuws 't Laurierblad Guy Van Cauteren van 't Laurierblad biedt zijn wijnen aan tegen de kleinhandelsprijs plus 500 frank kurkrecht. Hoe duurder de fles, hoe groter het gelegenheidskoopje.
Nieuws Nieuws Les Jardins de Bagatelle Les Jardins de Bagatelle is een multicultureel restaurant met een theatrale eetzaal en een exotische binnentuin.
Nieuws Nieuws De Vogelenzang De Vogelenzang is een bruin eetcafé waar veel Nederlandse miljonairs komen.
Nieuws Nieuws Buiten tafelen Naar jaarlijkse gewoonte brengt Trends een overzicht van uitverkoren plekjes om zomers te tafelen.
Nieuws Nieuws Trèfle à 4 Alain Troubat brengt in 'Trèfle à 4' favoriete gerechten van bevriende grote Franse koks.
Nieuws Nieuws Herberg onder de Linden Gastronomisch genieten en rustig slapen in een Noord-Nederlandse herberg.