Nieuws Nieuws De gelaarsde kok Vincenzo Giacomazza begon zijn carrière als hulpje bij een banketbakker in Sardinië. In zijn Genkse restaurant "La Botte" deelt hij nu zelf al jaren de lakens uit. De zuiderse charme is evenwel gebleven.
Nieuws Nieuws Goed in de Markt Met de wedergeboorte van Le Cerf krijgt de Brusselse Grote Markt opnieuw cachet.
Nieuws Nieuws De vier seizoenen In 't Waterputje serveert Patrick Deckx seizoenspecifieke gerechten met verse producten van de beste kwaliteit.
Nieuws Nieuws Laat de chef maar doen Een spijs- of wijnkaart hoeft u in het Brusselse restaurant Tutto Pepe niet te vragen. Chef-kok Nicolino Bruno komt zelf aan tafel vertellen wat de pot schaft.
Nieuws Nieuws Koud bad Het gastronomische restaurant Saint-Jean-des-Bois, dat deel uitmaakt van het kuuroordcentrum Château de Limelette, opende recentelijk opnieuw zijn deuren voor het publiek.
Nieuws Nieuws Van truffels en traditie Stromboli in Sint-Agatha-Berchem : rotsvaste traditie op z'n Italiaans.
Nieuws Nieuws Onbekommerd ontvangen Frank Nuyens en Ann Simons van de Lucullus uit Brasschaat loodsen u veilig door de feestdagen.
Nieuws Nieuws Klasse in de Kempen De Pastorie uit Lichtaart heeft alles om een van de grote huizen van morgen te worden.
Nieuws Nieuws Tussen zakenmagnaten Het Maison du Boeuf in het Brusselse Hilton-hotel groeide uit tot een vaste ontmoetingsplaats voor onze captains of industry.
Nieuws Nieuws Koken voor de camera In visrestaurant Kelderman is de chef-kok tevens regisseur van een culinaire live-show.
Nieuws Nieuws Een aangename avond De Stove in Brugge : lekker en betaalbaar tafelen met klassieke bereidingen in een sfeervolle omgeving.
Nieuws Nieuws Menu's zijn troef Royaal en gevarieerd eten voor licht verteerbare prijzen : dat kan in "'t Stil Ende" in Brugge.
Nieuws Nieuws Brusselse mythe Kreeft "bellevue" volgens een geheim recept, of de laatste folklore van de "vismét".
Nieuws Nieuws Luxe voor een prikje Het chique restaurant Barbizon verrast en verwent met een democratisch geprijsde zakenlunch.
Nieuws Nieuws Mechelse barok Bijna tien jaar geleden zette Folliez de juiste toon voor elegant en ontspannen tafelen.
Nieuws Nieuws Wereldbrasserie Dirk en Annemie De Koninck maakten van hun gastronomisch restaurant Corum de kosmopolitische brasserie La Luna.
Nieuws Nieuws Op eenzame hoogte In de nieuwe Vignoble de Margot werd 70 miljoen frank geïnvesteerd, maar toch gingen de prijzen naar beneden.
Nieuws Nieuws Zuiderse levensvreugde Amici Miei, in de schaduw van de BRTN-toren, brengt een eerlijke Italiaanse keuken.
Nieuws Nieuws De goede oude tijd In Café de la Gare is de klok stil blijven staan : men brengt er een smakelijke ode aan de goede keuken van vroeger.
Nieuws Nieuws Rond de speeltafel Het restaurant van het casino van Middelkerke biedt de kwaliteit van de sterrenkeuken, maar dan tegen gematigde prijzen.
Nieuws Nieuws Kunstige smaak In restaurant-kunstgalerie Montevideo kookt autodidact Henri Kleinblatt met overgave en fantasie.
Nieuws Nieuws Pinto's toverformule Designer-kok Antoine Pinto presenteert zijn nieuwste creatie, de Majestic : een verrassend restaurant met een Engels aandoende bar.
Nieuws Nieuws De droom van Igor Brasserie Voltaire in Heverlee brengt gevarieerde frivole kookkunst in een prachtig ingericht fabrieksgebouw.
Nieuws Nieuws Op algemeen verzoek In De Gouden Muts, achter de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Aarschot, wordt gulle gastronomie geserveerd.
Nieuws Nieuws Zomers tafelen (2) Aanbevolen adressen om te tafelen in openlucht, als het weer meezit tenminste. Tweede (en laatste) deel : Brussel en omgeving.
Nieuws Nieuws Zomers tafelen (1) Naar jaarlijkse gewoonte brengen we een overzicht van uitverkoren plekjes om bij mooi weer buiten te tafelen. Eerste deel : Vlaanderen.
Nieuws Nieuws Baskische bistro In het trendy design-decor van "Le Fils de Jules" worden smakelijke Baskische streekgerechten geserveerd zonder overbodige franjes.
Nieuws Nieuws De grote ommezwaai Peter Rogiers gooide het roer resoluut om en maakte van zijn gastronomisch restaurant Grade een artistieke brasserie.
Nieuws Nieuws Laat de chef maar doen Francis Scheyvaerts kookt het liefst marktgebonden ; daarbij laat hij zich leiden door de inspiratie van de dag.
Nieuws Nieuws De vliegende kok In "Le Joueur de Flûte" presenteert de ervaren kok Philippe Van Cappellen een culinaire onemanshow.
Nieuws Nieuws Hoorngeschal In feestzalen van afspanning De Jachthoorn valt er altijd wel iets te vieren.
Nieuws Nieuws Bij de kampioen Michel Doukissis werd bekroond als "Eerste Kok van België" en opende zijn eigen restaurant in Sint-Genesius-Rode.
Nieuws Nieuws Vier generaties Restaurant Les Eleveurs is dit jaar precies een eeuw oud : voldoende reden om het feestmenu te degusteren.
Nieuws Nieuws Tre Fratelli "Les Frères Romano" (Tony, Pierre en Pascal) doen al twaalf jaar hun uiterste best om de perfectie te benaderen.
Nieuws Nieuws Aristocratisch Feestelijk en stijlvol tafelen met de keuken van Tony Robyns in het statige decor van Kasteel St.-Paul.
Nieuws Nieuws Cultureel centrum Les Perles de Pluie slaat een culinaire én culturele brug tussen Thailand en België.
Nieuws Nieuws De Vlaamse superkok Op bezoek in restaurant de Karmeliet bij Geert Van Hecke, de culinaire nummer één van Vlaanderen.
Nieuws Nieuws Voor jong en oud In de modieuze en levendige stadsbistro Table d'Anvers voelt iedereen zich op zijn gemak.
Nieuws Nieuws Huiselijk en gezellig 't Keukentje in Deurle : ongedwongen tafelen in een sympathieke kwaliteitsbistro.
Nieuws Nieuws Stulpje op de buiten Jean-Marc en Ann Cosyns verbouwden een vervallen hoevetje tot eethuis en krijgen heel wat belangstelling van lekkerbekken.
Nieuws Nieuws Vitale eeuweling Restaurant 't Parksken in Balegem viert zijn honderdste verjaardag, maar is nog nooit zo jong geweest.
Nieuws Nieuws Kwaliteitsbrasserie Antwerpen heeft er weer een aanbevelenswaardig adresje bij : brasserie-restaurant Margaux.
Nieuws Nieuws Aangenaam anachronisme Madam Pheip is een Vlaams huiskamerrestaurant dat doet denken aan een plaatje uit een album van Nero.
Nieuws Nieuws Daar bij de haven De Villa in het Antwerpse havendistrict : een actuele restaurantformule tussen dokken en containers.
Nieuws Nieuws Rechtstreekse import Na een bestaan van meer dan 70 jaar heeft de Parijse brasserie Thoumieux nu ook een bijhuis in Brussel.
Nieuws Nieuws Een bord vol nostalgie In restaurant Alban Chambon van het Metropole Hotel in Brussel worden de tradities van een "grand hôtel" in ere gehouden.
Nieuws Nieuws Hartveroverend Bernard Bouillot en Anne Verhamme brengen met hart en ziel een ode aan de Franse streekkeuken.