De 11e editie van de Trends Summer University, uw kompas voor de toekomst

Beeld van Trends Summer University 2023: AI wordt essentieel om de levensverwachting van mensen te verhogen. © DANN

Alle uitdagingen waar we voorstaan, komen aan bod op de Trends Summer University die Trends op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni organiseert. De elfde editie van deze top wordt bijgewoond door een heleboel klinkende namen, onder wie topondernemer Marc Coucke, Kinepolis-CEO Eddy Duquenne en admiraal Michel Hofman.

De Trends Summer University brengt in Knokke, in het gerenoveerde iconische hotel La Réserve, bedrijfsleiders en tal van gerenommeerde experts samen voor de meest geïnformeerde gedachtenuitwisselingen over de vele uitdagingen van het moment.

De line-up van intussen aangekondigde gasten is prestigieus: topondernemer Marc Coucke, CEO’s als Eddy Duquenne (Kinepolis), Ilham Kadri (Syensqo) en Zhong Xu (Deliverect), admiraal Michel Hofman en Stefaan De Rynck, vertegenwoordiger van de Europese Commissie in België.

Verwacht van de Trends Summer University wat u verwacht van Trends: kwalitatief en kritisch, maar ook toekomstgericht en optimistisch. De aanwezige CEO’s worden uitgenodigd om “zichzelf te ontwrichten om kansen te grijpen en zich te storten op toekomstige innovatie”.

De uitdagingen zijn groot. Trends Summer University zal topics aansnijden zoals de vergroening van onze industrie, de AI-revolutie, de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november en de vraag of we ook in Europa nog nieuwe techreuzen kunnen bouwen.

Het event is uitverkocht. Volg de belangrijkste momenten via deze liveblog.

Bekijk hier het volledige programma.

Partner Content