Beleggerscompetitie: naar de tweede helft

© belga

De Beleggerscompetitie is halverwege. Maar aan de top van de rangschikking is er weinig afscheiding.

De Beleggerscompetitie is halverwege. Maar aan de top van de rangschikking is er weinig afscheiding.

De Beleggerscompetitie loopt nog tot 17 mei. Nu de wedstrijd halfweg is, slagen niet zo veel spelers er nog in de sprong naar de top tien te maken. Toch zou het ons niet verwonderen als een deelnemer uit de achterhoede een van de hoofdprijzen – een Ford Kuga voor de winnaar van het algemeen klassement, en een Ford Eco Sport voor de winnaar van het studentenklassement – in de wacht zou slepen.

De portefeuille edwardo is de winnaar van het algemene maandklassement van maart en Sup G haalde het bij de studenten. Opvallend is dat edwardo bijna twee keer zoveel rendement behaalde als Sup G. Beide winnaars krijgen na de wedstrijd een Samsung Galaxy Tab 2-tablet, op voorwaarde dat de gerechtsdeurwaarder zijn fiat geeft. Hij controleert achteraf of alle winnaars het spel volgens de regels hebben gespeeld.

Nieuwe kans in april

In april kunt u meedoen voor het derde en laatste maandklassement. Omdat de wedstrijd slechts loopt tot midden mei, wordt in die maand geen maandklassement georganiseerd. Dan moet u alles op alles zetten om hoog te eindigen in de algemene rangschikking.

In die rangschikking blijft de student pmanager het hoge woord voeren, maar hij voelt de hete adem van Maarten Janssens in zijn nek. De laatste weken zijn hun winsten nauwelijks gestegen, hoewel er iedere week 1250 euro valt te verdienen door de dagelijkse quizvraag juist te beantwoorden. De kwestie-Cyprus blijft de gemoederen van de beleggers het meest beroeren.

Maandklassement maart

Algemeen

1 edwardo +25,59%
2 mo02468 +17,98%
3 conquerthemarket +17,73%
4 De Haspengouwer +15,52%
5 fruitsapke +15,32%
Studenten
1 SupG +12,91%
2 klaas vc +12,75%
3 selders +12,58%
4 Wout +11,30%
5 CroustInvest +11,05%

onder voorbehoud van goedkeuring door de gerechtsdeurwaarder

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content