Knack Weekend

Smeren kan je leren: wat je wel en niet nodig hebt in de badkamer

De klassieke alles-in-één-crème is achterhaald. Wie z'n huid goed wil verzorgen, heeft daar anno 2019 minstens een tienstappenplan voor nodig. Dat is althans wat cosmeticagiganten ons doen geloven. Welke huidproducten zijn nuttig en wat kunnen we eventueel overslaan? Blogster Caroline Thilemans legt het haarfijn uit in 'Mijn huid'.

Knack Weekend

New York krijgt er een spectaculair uitkijkpunt bij

Met het Rockefeller Center en de Empire State Building is er aan mooie uitkijkpunten in New York geen gebrek. Toch krijgen die eerste twee plekken een concurrent erbij. In Manhattan wordt momenteel gewerkt aan een 335 meter hoge toren met een glazen vloer waardoor je letterlijk op de buurt kan neerkijken.

Knack Weekend

Nike verzamelt topatleten op de catwalk

Nike wil de komende jaren nog meer inzetten op vrouwen in de sport. Dat maakte het merk bekend tijdens een modeshow in Parijs waar veertig van 's werelds beste vrouwelijke atleten verzamelden om de truitjes van het WK vrouwenvoetbal 2019 te onthullen.

Knack Weekend

Chocolademuseum Choco-Story is opnieuw open

Choco-Story zit in een nieuw jasje en opent opnieuw de deuren voor publiek. De nieuwe vestiging van het museum bevindt zich op een boogscheut van toeristentrekpleister Manneken-Pis en dompelt de bezoekers onder in de wondere wereld van de cacao.