Volgende week wordt in Sardinië het startschot gegeven voor één van de meest prestigieuze zeilwedstrijden ter wereld: de Maxi Yacht Rolex Cup. Tijdens vijf racedagen worden zeilers uitgedaagd om zich ten noordoosten van Sardinië, in de Maddalena-archipel, een weg te banen tussen de rotspartijen en de talrijke eilandjes.

We zijn het er allemaal over eens dat uit eten gaan meer en meer om de 'beleving' draait dan enkel en alleen om het eten. In Brussel gaat men wel heel ver om die beleving te garanderen: van 5 tot 16 september kan je er immers een tafel reserveren in The Big Wheel, het reuzenrad op het Poelaartplein. Je moet tijdens 'Dinner on the Wheel' echter niet inboeten op gastronomie, met een resem sterrenchefs die zich opmaken om voor hun draaiend publiek te gaan koken.

Uit het magazine
Karin de Ridder

Alleen een betonnen luifel en enkele ramen doen vermoeden dat er onder een verlaten grasveld aan de oostkant van Alentejo een architecturale parel schuilt. Het visitekaartje van Silent Living, een verstillend vakantieconcept van piloot João Rodrigues.