Knack Weekend
Uit het magazine

Shoppen is meer dan kopen: acht fijn adressen in Gent

Shoppen is zoveel meer dan kopen. Het is genieten van de gezelligheid die in de winkels hangt, proeven van de passie waarmee ondernemers hun zaak voortstuwen, elke dag opnieuw. En in deze koudste periode van het jaar hangt de warmste sfeer in de verleidelijke boetieks van Gent. Acht fijne adressen die een bezoek meer dan waard zijn.

Het Zeelandgevoel: tips voor 5 soorten reizigers

Zin in een uitje naar zee, maar niet in de torenhoge appartementsgebouwen aan de Belgische kustlijn? Kies dan net over de Nederlandse grens voor het Zeelandgevoel: open dijken, uitgestrekte duinvlaktes, veel vis en gratis oesters.

24 uur relaxen op Formentera

'Formentera is als Corsica zonder bommen, Ibiza zonder discotheken, Mustique zonder Mick Jagger, Capri zonder Hervé Vilard, het Baskenland zonder regen.' Met die omschrijving slaagde de Franse auteur Frédéric Beigbeder erin om de sfeer op deze goed bewaarde parel van de Balearen perfect te verwoorden.

Jong Keukengeweld stelt twaalf nieuwe namen voor

Jongeren tussen 18 en 30 jaar kunnen in oktober opnieuw tegen een verlaagd tarief gaan eten in het restaurant van een jonge Belgische chef. Voor de elfde editie van Jong Keukengeweld werden 64 topchefs geselecteerd, waaronder twaalf nieuwkomers.

Stem voor Trends Style BEST DRESSED MAN 2019

De prestigieuze award van Trends Style is aan zijn zesde editie toe. Breng zelf uw stem uit en win een wellnessarrengement voor twee personen of vijfentwintig flacons van Hugo Boss.