De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, worden voorgesteld in Trends en op www.trends.be. Wekelijks brengen we een portret van twee genomineerden, in willekeurige volgorde.

Die tien finalisten voor de editie van 2017 zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle.

De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben meer bepaald gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer van Trends had u ook dit jaar een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 20 november tot en met zondag 3 december kon uonline stemmen op uw favoriete genomineerden.

De jury kiest vervolgens de winnaar uit de vijf kandidaten met de meeste voorkeurstemmen.

Hieronder leest u het portret van de genomineerden:

De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, worden voorgesteld in Trends en op www.trends.be. Wekelijks brengen we een portret van twee genomineerden, in willekeurige volgorde. Die tien finalisten voor de editie van 2017 zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben meer bepaald gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden. Als lezer van Trends had u ook dit jaar een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 20 november tot en met zondag 3 december kon uonline stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury kiest vervolgens de winnaar uit de vijf kandidaten met de meeste voorkeurstemmen.