ING verlaagt koersdoel voor Mobistar, koers blijft dicht bij huis

De Europese beurzen zijn vandaag stabiel tot iets lager geopend. De Footsie opende in Londen stabiel, terwijl de Euro Stoxx 60 ruim een kwart procent lager opende. De Italiaanse beurs opende echter vrij fors lager, hetgeen aangeeft dat de onrust in de eurozone nog niet is verdwenen.

De Brusselse beurs doet het vrij goed, de BEL 20 opende licht hoger. Opvallende uitschieters zijn er in feite niet. Ook de koers van Mobistar opende vrijwel stabiel, ondanks het feit dat ING het koersdoel voor het aandeel verlaagde van 36 naar 29 euro. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

Befimmo koopt eigen aandelen in

Befimmo maakte vandaag de beslissing bekend om een programma op te zetten voor de inkoop van eigen aandelen voor maximaal 4,5 miljoen €, op basis van de toestemming van de Buitengewone Algemene Vergadering van 22 juni 2011.

Overeenkomstig de voorwaarden die deze Algemene Vergadering stelde, mag de aankoopprijs niet minder dan 85% en niet meer dan 115% bedragen van de slotkoers op de dag die de datum van de verrichting voorafgaat.

Dit programma wordt op 21 mei 2012 gestart, voor een periode die eindigt op 20 augustus 2012.

Het kadert in de huidige woelige economische context, die onder meer gekenmerkt wordt door een aanzienlijke daling van de beurskoersen.

Het is gestoeld op Befimmo’s vertrouwen in haar strategie en op de vaststelling dat haar beurskoers bijzonder laag ligt ten opzichte van de intrinsieke waarde.

Befimmo heeft een financiële instelling de opdracht gegeven om dit programma uit te voeren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content