Nieuw jasje, zelfde inhoud

Vanaf donderdag 13 oktober verschijnt Inside Beleggen als een uitneembare katern van zestien pagina’s midden in het financieel-economische magazine Trends. Maar veel zal er voor het overige niet veranderen.

In de loop van deze week hebt u een brief in de bus gekregen waarin werd aangekondigd dat Inside Beleggen vanaf volgende week donderdag, 13 oktober, als een uitneembare katern van zestien pagina’s zal verschijnen, midden in het financieel-economische magazine Trends. Zo mogen we meerdere tienduizenden nieuwe lezers verwelkomen. Dat betekent echter niet dat Inside Beleggen er plots helemaal anders zal uitzien, als een blad waarin u zich niet meer herkent. Volgende week zult u zelf kunnen vaststellen dat er niet zo veel verandert. De maquette van het katern is er precies voor gemaakt om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij de huidige nieuwsbrief, en dat gaat verder dan het gebruik van de vertrouwde kleuren.

Volgt u de voorbeeldportefeuille van nabij op? Geen nood, u wordt niet in de steek gelaten, want die wordt voortgezet, met dezelfde samenstelling als voorheen. Met nog altijd commentaar zodra er belangwekkend nieuws wordt aangekondigd. Leest u Inside Beleggen vooral voor de aandelenstukken? Die blijven de kern uitmaken van het katern, met dezelfde diepgaande analyse als voorheen. Ook andere vertrouwde rubrieken – zoals obligaties, lezersvragen, opties – zult u ook volgende week nog altijd terugvinden en kunnen lezen. Bovendien krijgt u, als abonnee van Inside Beleggen, de resterende tijd van uw abonnement gratis de volledige content van Trends erbij, zowel in print als online, inclusief het katern MoneyTalk, met wekelijks tips over onder meer sparen, verzekeringen, beleggingsfondsen, pensioenen of successie. Onmisbaar voor het beheer van uw vermogen.

Ruimer aanbod op website

We kunnen begrijpen dat uw eerste reactie mogelijk is dat u nu maar één in plaats van twee keer per week een nummer in handen krijgt, en dat de informatie minder actueel zal zijn. Daarvan zijn we ons terdege bewust en daaraan gaan we een mouw passen. In plaats van minder actueel te zijn, gaan we net veel vlugger op de bal spelen.

We zetten fors in op het aanbod op de website. Volgende week al mag u zich, als geregistreerde abonnee, dagelijks op onze website www.insidebeleggen.be verwachten aan nieuwe bijdragen. Zo komt de portefeuillewaarde Fagron midden volgende week met een tradingupdate voor het derde trimester. Ook daarvan mag u snel een analyse op de website verwachten en de week nadien in het magazine. Voor wie al geregistreerd is, verandert er niets. Wie het nog niet is, kan daar het beste snel werk van maken. Het zal meer dan de moeite lonen!

De checklists en de aandelenlijsten verdwijnen wel uit de print, maar worden elke donderdag op de website van een nieuwe update voorzien. Door het fors aangroeien van het aantal potentiële bellers vervangen we de wekelijkse advieslijn door een wekelijkse chatsessie op donderdagmiddag. Meer informatie daarover krijgt u volgende week.

Partner Content