Gores verkoopt opnieuw groot pakket RealDolmen-aandelen

© Belga

De investeringsmaatschappij The Gores Group heeft woensdag nabeurs opnieuw een pakket van 683.490 aandelen RealDolmen verkocht. Dat is goed voor een belang van 12,8 procent in het IT-dienstenbedrijf. Kopers zijn Belgische en international institutionele investeerders, zo vernam De Tijd.

De verkoop van Gores komt er amper een dag nadat bekendraakte dat de investeringsmaatschappij een eerste deel aandelen (goed voor een belang van 13,08 procent) verkocht had aan Belgische investeerders. De opvallendste naam daarbij was QuaeroQ, een investeringsfonds van de Waregemse bouwgroep Matexi.

Bronnen bevestigen aan De Tijd dat Gores nu opnieuw verkoopt. Kopers zijn Engelse, Duitse en ook Belgische professionele investeerders. De transactie gebeurde nabeurs tegen een koers van 15,6 euro per aandeel. De slotkoers van het aandeel RealDolmen woensdagavond bedroeg 17 euro.

Gores houdt nu nog maximaal 2,15 procent over in RealDolmen. Grootste aandeelhouder is de familie Colruyt. Bij RealDolmen wil men geen commentaar kwijt op het nieuws.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content