Doe gratis mee met de Beleggerscompetitie en win prachtige prijzen

© Thinkstock

De Beleggerscompetitie 2014 gaat van start. Schrijf u nu in en beleg gratis én risicoloos met een fictief startbedrag van 100.000 euro. Elke weekwinnaar krijgt een Samsungtablet, de eindwinnaar een Hyundai.

De Beleggerscompetitie is dé kans om uw beleggingstalenten te ontdekken zonder het risico van echt geld te verliezen. Vorig jaar speelden meer dan 26.000 mensen mee, goed voor bijna 800.000 transacties.

100.000 euro

Deelnemers starten met 100.000 fictief beleggingskapitaal voor een selectie van aandelen op de beurzen van Euronext Brussel, Amsterdam en Parijs en in de aandelen van van de Duitse DAX30.

Die basisinzet kan bovendien verhoogd worden met een bedrag tot 17.000 euro door vóór 28 maart extra vrienden uit te nodigen via Facebook (tot 2.500 euro) of door correct te antwoorden op de dagelijkse quizvraag (250 euro per beursdag).

Twee klassementen, prachtige prijzen
De wedstrijd duurt 3 maanden, van maandag 17 februari tot en met vrijdag 9 mei. Hij of zij die het hoogste rendement behaalt, is de winnaar.

Naast het algemeen klassement is er opnieuw een studentenklassement. De eindwinnaars krijgen respectievelijk een Hyundai i30 Wagon en een Hyundai i10. Nieuw dit jaar is dat niet meer de maand-, maar de weekwinnaars in beide klassementen worden beloond, zij krijgen een Samsung-tablet.

Schrijf u nu in en doe mee!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content