De vijf genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, werden voorgesteld in Trends, op www.trends.be en op Kanaal Z. Een uitgebreid portret van de genomineerden vindt u in het kader onderaan.

De finalisten voor deze editie zijn geselecteerd door een afgeslankte, onafhankelijke jury, geleid door Bart De Smet, de voorzitter van Ageas. De jury koos uit een longlist, opgesteld door de redactie van Trends.

De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Ze hebben als inspirerende bedrijfsleider gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten, en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer van Trends hebt u een inbreng. Van maandag 22 november tot en met woensdag 22 december kreeg u de gelegenheid om online te stemmen op uw favoriete genomineerden. Niet alleen de jury zit in een nieuw jasje, ook de stemprocedure is veranderd. Voortaan brengen ook eerdere Trends Managers van het Jaar hun stem uit, net als studenten van de Vlaamse managementscholen. De resultaten worden voorgelegd aan de jury, die de helft van de stemmen vertegenwoordigt. De genomineerde met de meeste stemmen bij de drie publieksgroepen en de jury is de winnaar.

Wie het haalt, wordt bekendgemaakt op een gala-avond in Brussels Expo.

De vijf genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z, werden voorgesteld in Trends, op www.trends.be en op Kanaal Z. Een uitgebreid portret van de genomineerden vindt u in het kader onderaan.De finalisten voor deze editie zijn geselecteerd door een afgeslankte, onafhankelijke jury, geleid door Bart De Smet, de voorzitter van Ageas. De jury koos uit een longlist, opgesteld door de redactie van Trends. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Ze hebben als inspirerende bedrijfsleider gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten, en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden. Als lezer van Trends hebt u een inbreng. Van maandag 22 november tot en met woensdag 22 december kreeg u de gelegenheid om online te stemmen op uw favoriete genomineerden. Niet alleen de jury zit in een nieuw jasje, ook de stemprocedure is veranderd. Voortaan brengen ook eerdere Trends Managers van het Jaar hun stem uit, net als studenten van de Vlaamse managementscholen. De resultaten worden voorgelegd aan de jury, die de helft van de stemmen vertegenwoordigt. De genomineerde met de meeste stemmen bij de drie publieksgroepen en de jury is de winnaar. Wie het haalt, wordt bekendgemaakt op een gala-avond in Brussels Expo.