Wall Street reageert positief op verhaal Mario Draghi

Wall Street is vandaag in de plus geopend, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Die winsten situeren zich in de buurt van een half procent. De Europese renteverlaging heeft dus ook invloed op de koersevolutie op Wall Street, het verhaal van Mario Draghi wordt dus ook hier aandachtig beluisterd. De doemdenkers, die een forse correctie van de koersen hadden voorspeld, vangen dus opnieuw bot.

Een negatief verhaal verkoopt volgens professor Stefan Duchateau altijd veel vlotter, vandaar dat weinig analisten die hun verhaal in de pers kwijt willen, het risico willen nemen om zich aan een positieve voorspelling te gewagen – het moest maar eens tegenslaan, dan sta je daar als voorwerp van publieke spot.

Daarenboven brengt toch niemand de gemiste opportuniteiten in kaart, zodat u stelselmatig overdonderd werd en wordt met negatieve analyses- Indien u deze heeft gevolgd, dan heeft de resulterende houding u intussen veel meer gekost dan alle potentiële belastingverhogingen en besparingsmaatregelen in het verleden of de toekomst dat ooit kunnen doen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content