‘Transactieteam doen excelleren’

WIE

Caroline Daout (53)

WORDT

Corporate M&A partner bij Van Bael & Bellis

WAS

“Mijn loopbaan als advocaat begon in 1993, vlak na mijn rechtenstudie en na een jaar in de VS te hebben gestudeerd”, vertelt Caroline Daout. “Ik had het geluk te kunnen beginnen in een middelgroot kantoor in Brussel. Mijn focus lag vooral op ondernemingsrecht. Ik kreeg er de kans buitenlandse bedrijven of investeerders te adviseren over alle vennootschapsrechtelijke aangelegenheden. Op mijn 31ste werd ik partner in dat kantoor, dat in 2002 door DLA Piper overgenomen werd. In 2014 werd ik hoofd van DLA’s Corporate M&A-groep (mergers and acquisitions of fusies en overnames, nvdr)in België.”

WIL

“Ik blijf adviseren over vennootschapsrecht, M&A en private equity als partner bij Van Bael & Bellis”, zegt Daout. “We zijn complementair in profiel, cliënten en sectoren. Ik had ook de persoonlijke wens nieuwe uitdagingen aan te gaan in een aangename omgeving, met medewerkers die dezelfde waarden delen. Uitmuntendheid, ondersteuning, open samenwerking en diversiteit zijn voor mij van het grootste belang in een partnerschap. In ons kantoor werken 25 nationaliteiten, wat een grote troef is bij het adviseren van multinationale ondernemingen. Ik verwacht dat we met onze ervaring, deskundigheid en het delen van best practices van ons transactieteam de marktleider kunnen maken. Dat team is de jongste jaren aanzienlijk gegroeid. Dat is al een teken van succes. Even belangrijk is het de medewerkers een aangename werkomgeving en perspectieven te kunnen bieden.”

VRIJE TIJD

“Sporten wanneer ik kan: fietsen, zwemmen, skiën en golfen. Cultuur ook, lezen, natuur en reizen. Ik ben gepassioneerd door koken en wijn, maar het meest dierbare is tijd doorbrengen met mijn man, kinderen en vrienden.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content