Shop
Abonneer
Kanaal Z
Z-Nieuws
Trends Talk
Digitaal
Ondernemen
Finance & Beleggen
Consulting & HR
Human Interest
Industrie
Wetenschap & Innovatie
Energie, Duurzaamheid & Mobiliteit
Debatten, webinars & events
Beleggen
Adviezen voor beleggen
Beleggen voor beginners
Chat Trends Beleggen
Onze portefeuille
Checklists
Brusselse aandelen
Internationale aandelen
Obligaties
Opties, derivaten & grondstoffen
Geld en Immo
Immo
Vastgoedgids
Sparen
Belastingen
Pensioen
Consumeren
Verzekeren
Rechten
Investeren
Nieuws
Ondernemen
Macro-economie & beleid
Inspiratie
Duurzaamheid
Clever Together
AI innovators
Opinie
Events
Manager van het Jaar
Video
Podcasts
Kanaal Z
Beleggen
Geld en Immo
Nieuws
Opinie
Events
Abonneer
Z-Nieuws
Trends Talk
Digitaal
Ondernemen
Finance & Beleggen
Consulting & HR
Human Interest
Industrie
Wetenschap & Innovatie
Energie, Duurzaamheid & Mobiliteit
Debatten, webinars & events
Kanaal Z
Adviezen voor beleggen
Beleggen voor beginners
Chat Trends Beleggen
Onze portefeuille
Checklists
Brusselse aandelen
Internationale aandelen
Obligaties
Opties, derivaten & grondstoffen
Beleggen
Immo
Vastgoedgids
Sparen
Belastingen
Pensioen
Consumeren
Verzekeren
Rechten
Investeren
Geld en Immo
Ondernemen
Macro-economie & beleid
Inspiratie
Duurzaamheid
Clever Together
AI innovators
Nieuws
Opinie
Manager van het Jaar
Events
Video
Podcasts
Shop
Abonneer
Nieuws
Proeven toegelaten
Lindemans lanceert gin op basis van bierdistillaat. In een eerste fase wordt de gin enkel in genummerde flessen in de brouwerij verkocht. Er zijn twee soorten: clear gin en red gin. Cocktail-expert Manuel Wouters raadt de red gin aan in een cocktail met prosecco, de clear gin gaat het best samen met tonic, veel ijs en pompelmoes.
Redactie Trends
11-08-2015, 17:48
Bijgewerkt op: 20-07-2022, 07:16
Lindemans lanceert gin op basis van bierdistillaat. In een eerste fase wordt de gin enkel in genummerde flessen in de brouwerij verkocht. Er zijn twee soorten: clear gin en red gin. Cocktail-expert Manuel Wouters raadt de red gin aan in een cocktail met prosecco, de clear gin gaat het best samen met tonic, veel ijs en pompelmoes.
©
Chef Viki Geunes van ‘t Zilte in Antwerpen creëerde enkele bier-kaascreaties met Noord-Hollandse gouda.
©
Schweppes lanceerde vier Premium Tonic Mixers zodat u volop kan experimenteren met ginrecepten.
©
Topchef Ferran Adria van het bekende elBulli in Spanje en champagnemerk Dom Perignon slaan de handen in elkaar. In de elBulli Foundation gaan ze op zoek naar wat creativiteit en expressie betekent.
©
Stephane Cardinale
Fout opgemerkt of meer nieuws?
Meld het hier
Partner Content