Groep AVEVE is een naam die klinkt als een klok, zowel bij consumenten als professionele landbouwers. Zij kunnen er terecht voor een uitgebreid assortiment producten en gespecialiseerd advies. Danny Van Dessel, IT-manager beheerstransformatie: "Het is die sterkte die we ook online willen uitspelen. Dat ontwikkelen we vanuit dezelfde filosofie als onze hele klantenbenadering: niet zomaar een product bestellen, maar wel met advies en ondersteuning. Die belevenis is wat ons typeert."

Danny Van Dessel - Groep AVEVE

Het warme water niet heruitvinden

Het is slechts één van de digitale transformaties waar de groep momenteel werk van maakt. "We willen onze werking verbeteren en onze processen efficiënter maken. Daarvoor moeten we onze IT-infrastructuur en -tools aanpassen, zodat nieuwe zaken geïmplementeerd kunnen worden en we ook klaar zijn voor wat de toekomst nog brengt."

Groep AVEVE is gedreven door innovatie. "Maar dat betekent niet dat je koste wat het kost disruptief moet willen zijn door alles zelf te ontwikkelen. We hoeven niet steeds het warme water heruit te vinden", merkt Danny Van Dessel op. "We kijken naar andere sectoren, naar andere toepassingen en proberen die te enten op onze business. Of we werken samen met partners en klanten aan nieuwe ideeën voor producten, programma's of afzetkanalen."

In haar digitale transformatie laat de groep zich ook bijstaan door SAP-partner TheValueChain. "SAP technologie bestaat al lang, wordt door duizenden bedrijven gebruikt en heeft dus zijn nut bewezen. Door al die ervaring zit er heel veel innovatie van andere bedrijven in het pakket verweven. Daar willen wij op verder bouwen. TheValueChain ondersteunt ons daarin, niet alleen met software en tools maar ook daar het denkproces te begeleiden."

Alex Mesmaekers - The Value Chain

Creativiteit, expertise en technologie

"Als een trusted advisor willen wij Groep AVEVE begeleiden in het innovatie- en transformatieproces", vult Alex Mesmaekers van TheValueChain aan. "We maken gebruik van de

SAP-platformen om toegevoegde waarde te creëren. Creativiteit, expertise en technologie komen hier samen. Uiteindelijk willen we via slimme connecties tussen alle systemen Groep AVEVE nog slagkrachtiger maken en in staat stellen om zeer klantgericht te werk te kunnen gaan."

Een partner die meedenkt en oplossingen helpt te realiseren is geen overbodige luxe. Danny Van Dessel: "Het moet steeds sneller gaan. Er bestaan geen lange lead times meer. Iedereen heeft een smartphone of computer waar je snel de nieuwste app kan downloaden. Wel, onze gebruikers koesteren dezelfde verwachting voor hun professionele toepassingen. Mijn droom is om een snel en flexibel aanbod van apps en IT-services op maat te kunnen voorstellen, zowel voor interne gebruikers, professionele landbouwers als de gewone consument."

Benieuwd naar de dromen van andere bedrijven? Ontdek ze hier.

Groep AVEVE is een naam die klinkt als een klok, zowel bij consumenten als professionele landbouwers. Zij kunnen er terecht voor een uitgebreid assortiment producten en gespecialiseerd advies. Danny Van Dessel, IT-manager beheerstransformatie: "Het is die sterkte die we ook online willen uitspelen. Dat ontwikkelen we vanuit dezelfde filosofie als onze hele klantenbenadering: niet zomaar een product bestellen, maar wel met advies en ondersteuning. Die belevenis is wat ons typeert."Het warme water niet heruitvindenHet is slechts één van de digitale transformaties waar de groep momenteel werk van maakt. "We willen onze werking verbeteren en onze processen efficiënter maken. Daarvoor moeten we onze IT-infrastructuur en -tools aanpassen, zodat nieuwe zaken geïmplementeerd kunnen worden en we ook klaar zijn voor wat de toekomst nog brengt."Groep AVEVE is gedreven door innovatie. "Maar dat betekent niet dat je koste wat het kost disruptief moet willen zijn door alles zelf te ontwikkelen. We hoeven niet steeds het warme water heruit te vinden", merkt Danny Van Dessel op. "We kijken naar andere sectoren, naar andere toepassingen en proberen die te enten op onze business. Of we werken samen met partners en klanten aan nieuwe ideeën voor producten, programma's of afzetkanalen."In haar digitale transformatie laat de groep zich ook bijstaan door SAP-partner TheValueChain. "SAP technologie bestaat al lang, wordt door duizenden bedrijven gebruikt en heeft dus zijn nut bewezen. Door al die ervaring zit er heel veel innovatie van andere bedrijven in het pakket verweven. Daar willen wij op verder bouwen. TheValueChain ondersteunt ons daarin, niet alleen met software en tools maar ook daar het denkproces te begeleiden."Creativiteit, expertise en technologie"Als een trusted advisor willen wij Groep AVEVE begeleiden in het innovatie- en transformatieproces", vult Alex Mesmaekers van TheValueChain aan. "We maken gebruik van deSAP-platformen om toegevoegde waarde te creëren. Creativiteit, expertise en technologie komen hier samen. Uiteindelijk willen we via slimme connecties tussen alle systemen Groep AVEVE nog slagkrachtiger maken en in staat stellen om zeer klantgericht te werk te kunnen gaan."Een partner die meedenkt en oplossingen helpt te realiseren is geen overbodige luxe. Danny Van Dessel: "Het moet steeds sneller gaan. Er bestaan geen lange lead times meer. Iedereen heeft een smartphone of computer waar je snel de nieuwste app kan downloaden. Wel, onze gebruikers koesteren dezelfde verwachting voor hun professionele toepassingen. Mijn droom is om een snel en flexibel aanbod van apps en IT-services op maat te kunnen voorstellen, zowel voor interne gebruikers, professionele landbouwers als de gewone consument."Benieuwd naar de dromen van andere bedrijven? Ontdek ze hier.