de kapitaalsverhoging van Cofinimmo, dat onder meer investeert in rusthuizen, zal gebeuren door een publieke inschrijving van nieuwe aandelen, met voorkeurrecht voor de bestaande aandeelhouders.

Volgens de krant De Tijd gaat het om de grootste kapitaaloperatie ooit voor het bedrijf. De inschrijving start in principe vanaf 22 april tot en met 6 mei. De uitgifteprijs zal later meegedeeld worden.

Wat Cofinimmo met het extra geld gaat aanvangen, is niet duidelijk. Het aandeel reageerde donderdag amper op de aankondiging. Kort na de openingsbel noteerde het aandeel 0,6 procent hoger tot 110,4 euro. (Belga/BO)

de kapitaalsverhoging van Cofinimmo, dat onder meer investeert in rusthuizen, zal gebeuren door een publieke inschrijving van nieuwe aandelen, met voorkeurrecht voor de bestaande aandeelhouders. Volgens de krant De Tijd gaat het om de grootste kapitaaloperatie ooit voor het bedrijf. De inschrijving start in principe vanaf 22 april tot en met 6 mei. De uitgifteprijs zal later meegedeeld worden. Wat Cofinimmo met het extra geld gaat aanvangen, is niet duidelijk. Het aandeel reageerde donderdag amper op de aankondiging. Kort na de openingsbel noteerde het aandeel 0,6 procent hoger tot 110,4 euro. (Belga/BO)