François Hollande heeft voor zijn beurt gesproken

Het sentiment op de Europese beurzen blijft vandaag wisselvallig, zonder dat er er per saldo een duidelijke richting zichtbaar is. De Euro Stoxx slaagt er met moeite in om boven de nullijn stand te houden, ook de BEL 20 dreigt voortdurend in negatief territorium te belanden.

De Franse president François Hollande verklaarde enkele dagen geleden vol zelfvertrouwen dat het keerpunt in de Europese schuldencrisis was bereikt.

Blijkbaar heeft Hollande voor zijn beurt gesproken, want de economen zijn er allesbehalve van overtuigd dat de crisis aan het verzwakken is.

Het is inderdaad wel zo dat de situatie minder urgent is dan enkele maanden geleden, de eurozone staat inderdaad niet meer met de rug tegen de muur.

Maar anderzijds zijn de problemen verre van opgelost, Griekenland kan op eender welk moment opnieuw een katalysator voor de crisis vormen.

Telenet bouwt vanaf 26 november digitale tv-signaal op het INDI-platform af

Telenet zal vanaf 26 november het digitale tv-signaal op het INDI-platform gefaseerd afbouwen. Op 3 december wordt de doorgifte van het signaal naar deze decoders definitief stopgezet.

Het INDI-platform, een initiatief van Interkabel, wordt niet langer technisch ondersteund door leveranciers, waardoor Telenet de dienst voor haar klanten niet verder kan verzekeren.

Klanten die momenteel digitale televisie kijken via een INDI-decoder, ontvangen binnenkort een brief met meer uitleg om over te stappen naar een Telenet-digicorder of -digibox. Zo krijgen zij toegang tot alle functionaliteiten op het digitale televisienetwerk van Telenet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content