Ondernemen Ondernemen Chocolademaker Libeert: hoe zelfs een 100 jaar oud bedrijf kan blijven innoveren De chocoladefabriek van Libeert in Komen-Waasten bestaat honderd jaar. Het familiebedrijf met wortels in West-Vlaanderen levert elk jaar miljoenen chocoladefiguurtjes en -repen aan retailers in binnen- en buitenland. Met haar vele projecten en investeringen laat de vierde generatie zien dat zelfs een honderd jaar oud bedrijf kan blijven innoveren.
Magazine Magazine Topman Carrefour België: ‘De hypermarkt van gisteren is dood’ Geoffroy Gersdorff is de eerste Belg die aan het hoofd van Carrefour België staat sinds de groep de GB-winkels kocht in 2000. Zijn ambitie? Carrefour omvormen tot een digitaal retailbedrijf en de hypermarkt zijn rechtmatige plaats op de Belgische markt teruggeven.
Ondernemen Ondernemen A.S.Adventure combineert winst en duurzaamheid: ‘We willen niet alleen dingen verkopen, dat kan iedereen’ A.S.Adventure, de specialist in outdoormateriaal en -textiel, heeft besloten van de circulaire economie zijn bedrijfsmodel te maken. Het doel? Zich onderscheiden van zijn concurrenten en van de onlineplatforms met een verhuur- en hersteldienst.
Ondernemen Ondernemen Diane Govaerts (CEO Ziegler) is Trends Manager de l'Année Diane Govaerts werd op haar 32ste CEO van het transportbedrijf Ziegler en wordt al op haar 38ste bekroond tot de Franstalige Trends Manager de l'Année. De belangrijkste kwaliteit van een goede manager? "Inspireren."