In beeld: maak kennis met de Trends Gazellen voor Limburg

. © .

Trends stelt elk jaar de rangschikking op van de snelst groeiende bedrijven, de Trends Gazellen. Na de Trends Gazellen voor Vlaams-Brabant, was het afspraak op 19 februari op het Circuit van Zolder voor de Trends Gazellen van de provincie Limburg.

Na het welkomstwoord van Jacques Heynen, voorzitter raad van bestuur Circuit Zolder, nam gastheer Ben Roelants het woord voor een interview met Johann Leten, algemeen directeur van VOKA-Kamer van Koophandel Limburg. Hierna sprak de keynote van de avond, Tom Vanham (CEO van LRM), de deelnemers toe waarna tenslotte tot de uitreiking werd overgegaan van de Trends Gazellen voor de provincie Limburg in de drie verschillende categorieën van bedrijven.

De topper in de categorie grote bedrijven isCallexcell. Bij de middelgrote bedrijven is Wca-Alro de primus. En bij de kleine bedrijven gaat de eer naar Newcom Services. De drie bedrijven mogen zich Trends Gazellen Ambassadeurs van de provincie Limburg noemen.

Meer toelichting bij de Limburgse Trends Gazellen en de volledige rangschikking van de kleine, middelgrote en grote ondernemingen vindt u in Callexcell, WCA-Alro en Newcom Services zijn de Ambassadeurs van de Limburgse Gazellen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content