Gastronomie Gastronomie Fran Mertens van restaurant Dunas: "We werken met verse producten, maar willen een goed evenwicht tussen prijs en kwaliteit" Volgende week worden in Antwerpen de Michelinsterren uitgedeeld. Trends Style tipt elke dag een chef die een grote kans maakt om die eerste ster binnen te halen. Vandaag: Fran Mertens van restaurant Dunas in Duinbergen.
Nieuws Nieuws Ryanair breidt uit in Charleroi, niet in Zaventem De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair zal tijdens de zomer achttien vliegtuigen stationeren op de luchthaven van Charleroi, twee meer dan vorige zomer. Op Brussels Airport is er geen uitbreiding van het aanbod. Dat heeft Ryanair-topman Michael O'Leary dinsdag aangekondigd tijdens een persconferentie in Brussel.
Nieuws Nieuws Exclusief interview met Geert Bruyneel (topman Volvo-fabrieken): ‘Het nieuwe model EX30 is de verdienste van de werknemers in Gent’ Terwijl Audi Brussels voorlopig geen nieuw model krijgt, rolt de Volvo-fabriek in Gent de rode loper uit voor de assemblage van de EX30, een nieuwe volledig elektrische SUV. Geert Bruyneel, groot geworden in de fabriek en sinds 2018 hoofd van alle Volvo-fabrieken in de wereld, geeft exclusief voor Trends uitleg. “Premiummerken zoals Volvo zijn beter bestand tegen de Chinese golf van goedkope wagens.”