Kies de beste bank van 2016

© Getty Images/iStockphoto

De vergelijkingssite Bankshopper.be gaat dit jaar opnieuw op zoek naar de beste bank van het jaar. Daarnaast kunnen de bezoekers stemmen op hun favoriete onlinebroker.

Naar jaarlijkse gewoonte is Bankshopper.be gestart met de zoektocht naar de beste bank van het jaar. Daarbij doet de vergelijkingssite een beroep op de lezers. Zij kunnen vanaf vandaag tot en met maandag 12 december stemmen op hun favoriete bank. Vorig jaar ging de voorkeur van de spaarders uit naar Argenta. Beobank en KBC vervolledigden de top 3. Je kunt via deze link je stem uitbrengen.

Beste onlinebroker

Daarnaast zet de vergelijkingssite de verkiezing van onlinebroker van het jaar verder. De site werkt daarvoor samen met beursduivel.be. Vorig jaar ging Bolero met de overwinning aan de haal. Keytrade Bank en BinckBank vervolledigden toen de top 3. Stemmen voor de beste onlinebroker kan vanaf maandag 21 november.

Bezoekers kunnen slechts een keer hun stemmen uitbrengen, maar wel meerdere banken of onlinebrokers aanduiden. De stemmers maken onder meer kans op iPhone7 en een Coolblue cadeaukaart.

Voorts laat de vergelijkingssite weten dat het sinds deze week een nieuwe weg is ingeslagen. Zo heeft het team achter Bankshopper.be de site in een nieuw jasje gestoken. Vorig jaar heeft de site 433.232 bezoekers geholpen. “We willen dat aantal nu stevig opdrijven”, klinkt het. “We blijven daarbij onze onafhankelijkheid garanderen.” (NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content