Hotspots in Knokke

Hotspots in Knokke
Aan de Place m'as tu vu of het Albertplein in Knokke-Zoute is het Memlinc Palace Hotel al sinds 1923 een gevestigde waarde. Met hun 3Sixty Rooftop bar bewijst het hotel nog steeds mee te zijn met zijn tijd. De rooftop bar is elke dag open van 11 tot 22h. Voor een portie fruits de mer, een stevig aperitief of een lekkere barbecue (vanaf 20h). ©

Aan de Place m'as tu vu of het Albertplein in Knokke-Zoute is het Memlinc Palace Hotel al sinds 1923 een gevestigde waarde. Met hun 3Sixty Rooftop bar bewijst het hotel nog steeds mee te zijn met zijn tijd. De rooftop bar is elke dag open van 11 tot 22h. Voor een portie fruits de mer, een stevig aperitief of een lekkere barbecue (vanaf 20h).

Op zoek naar een prêt-à-portermerk met dromerige accenten in de allerbeste stoffen? Ga dan eens langs bij Myrine op de Lippenslaan 257.

Pal naast het Casino op de Zeedijk is er de pop-up store The List. Nu ja, pop-up... de winkel blijft nog open tot 30 oktober. In de zomer kan je er elke dag terecht van 12 tot 20h. Nadien nog van vrijdag tot en met maandag, van 12-20h. De zoektocht naar een subliem cadeau kan beginnen. © Mike Steegmans

Enkele items te koop bij The List. © Mike Steegmans

Het label American Vintage heeft onder andere winkels in Valencia, Singapore, Dubai. Maar ondertussen is er ook een boetiek aan het Albertplein 17-18.