Roeland Byl

Een duidelijke exitstrategie voor de coronapas is er vooralsnog niet, zegt Trends-redacteur Roeland Byl.

Heleen Buldeo Rai

Een ideale manier van winkelen bestaat niet, waardoor duurzaamheidsclaims van de sector altijd met een korreltje zout genomen moeten worden, zegt Heleen Buldeo Rai, expert stadslogistiek, gespecialiseerd in e-commerce en duurzaamheid.

Uit het magazine
Marc Buelens

'Bij uitdagende problemen moet je even op je stappen terugkomen, vernietig je het best wat je al had opgebouwd, om de weg vrij te maken voor nieuwe mogelijkheden.' Dat zegt Marc Buelens, professor-emeritus aan de Vlerick Business School.

Luc Huysmans

'De Belgische stroomfactuur is een optelsom van maatregelen uit het verleden, waarvoor we nu de rekening betalen.' Dat zegt Trends-redacteur Luc Huysmans.

Fiona Mandos

'De boosheid van het volk overbrugt plots politieke en andere kloven. Wij mochten één persoon op twee meter. Boris Johnson mocht honderd personen en twee kaasplankjes.' Dat zegt Fiona Mandos, die in Londen voor het carrièretransformatiebedrijf General Assembly werkt.

Knack
Monica De Jonghe

'De Belgische verlofregelingen die erop gericht zijn om een betere work-life balance voor ouders te realiseren, hebben een omgekeerd effect', schrijft Monica De Jonghe van het VBO. Ze pleit voor een grondige hervorming, waarvoor het regeerakkoord als kapstok kan dienen.