Paul Kumpen is sinds 2006 voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Kumpen staat aan het hoofd van het gelijknamige Limburgse familiale bouwbedrijf.

Kumpen bekleedt ook nog bestuursmandaten bij Vlaamse Confederatie Bouw en Nationale Confederatie Bouw.

In oktober neemt hij het voorzitterschap over van Michel Delbaere, topman van de West-Vlaamse voedingsgroep Crop's. Een belangrijke uitdaging van de nieuwe voorzitter wordt vorm geven aan de nieuwe structuur van Voka.

"Concreet zal hij de nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen de 8 Voka - Kamers van Koophandel en Voka - VEV omzetten in de praktijk. Hiermee wil het vernieuwde Voka de spil worden in het Vlaams werkgeverslandschap en zowel inhoudelijk als communicatief nog sterker worden," luidt het in een persbericht.

Behalve een nieuwe voorzitter kondigde de werkgeversorganisatie ook een nieuwe ondervoorzitter aan. Dat wordt Wouter De Geest, CEO van het chemieconcern BASF.

Begin april maakte Voka bekend dat Hans Maertens Jo Libeer opvolgt als gedelegeerd bestuurder van de werkgeversorganisatie.

Lee ook het interview van Trends met Paul Kumpen: 'Wij zijn het gewoon om slaag te krijgen' en het Beste Advies van Paul Kumpen

(BO)

Paul Kumpen is sinds 2006 voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Kumpen staat aan het hoofd van het gelijknamige Limburgse familiale bouwbedrijf. Kumpen bekleedt ook nog bestuursmandaten bij Vlaamse Confederatie Bouw en Nationale Confederatie Bouw. In oktober neemt hij het voorzitterschap over van Michel Delbaere, topman van de West-Vlaamse voedingsgroep Crop's. Een belangrijke uitdaging van de nieuwe voorzitter wordt vorm geven aan de nieuwe structuur van Voka."Concreet zal hij de nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen de 8 Voka - Kamers van Koophandel en Voka - VEV omzetten in de praktijk. Hiermee wil het vernieuwde Voka de spil worden in het Vlaams werkgeverslandschap en zowel inhoudelijk als communicatief nog sterker worden," luidt het in een persbericht.Behalve een nieuwe voorzitter kondigde de werkgeversorganisatie ook een nieuwe ondervoorzitter aan. Dat wordt Wouter De Geest, CEO van het chemieconcern BASF. Begin april maakte Voka bekend dat Hans Maertens Jo Libeer opvolgt als gedelegeerd bestuurder van de werkgeversorganisatie.(BO)