Terwijl ons land de vorige jaren in gespreide slagorde vertegenwoordigd was in de kelder, palmen Brussel, Wallonië en Vlaanderen (vooral Gent) nu een aparte conferentiezaal in.

Ook Hugo Ceusters, de vastgoedsite van Val Saint Lambert en IMB België hebben een eigen stand in het paviljoen, dat bovendien een eigen terras heeft. De organisatie noemt het Belgische paviljoen van 400 vierkante meter in de Debussy Hall als een van de drie "must see stands".

Ons land is met zo'n 1043 aanwezigen van 419 bedrijven prominent aanwezig op de vastgoedbeurs, die dit jaar 20.000 bezoekers ontvangt. Daarmee is de Belgische delegatie de vijfde grootste in Cannes.

Terwijl ons land de vorige jaren in gespreide slagorde vertegenwoordigd was in de kelder, palmen Brussel, Wallonië en Vlaanderen (vooral Gent) nu een aparte conferentiezaal in. Ook Hugo Ceusters, de vastgoedsite van Val Saint Lambert en IMB België hebben een eigen stand in het paviljoen, dat bovendien een eigen terras heeft. De organisatie noemt het Belgische paviljoen van 400 vierkante meter in de Debussy Hall als een van de drie "must see stands". Ons land is met zo'n 1043 aanwezigen van 419 bedrijven prominent aanwezig op de vastgoedbeurs, die dit jaar 20.000 bezoekers ontvangt. Daarmee is de Belgische delegatie de vijfde grootste in Cannes.