December is de maand van de lijstjes met favorieten voor het volgend jaar. Trends Inside Beleggen heeft zijn eigen selectie gemaakt en we gaan geregeld ook te rade bij de financiële instellingen en beurshuizen.

Maar deze keer zijn we ook nieuwsgierig naar uw favoriete aandelen voor 2023. Wenst u mee te doen? Geef dan via onderstaand formulier uw top drie door vóór 30 december 2022. Vijf deelnemers maken we gelukkig met een fles champagne.

In de loop van januari publiceren we dan de lijst met jullie favorieten voor volgend jaar op onze website en in het magazine. Bedankt alvast om deel te nemen!

December is de maand van de lijstjes met favorieten voor het volgend jaar. Trends Inside Beleggen heeft zijn eigen selectie gemaakt en we gaan geregeld ook te rade bij de financiële instellingen en beurshuizen.Maar deze keer zijn we ook nieuwsgierig naar uw favoriete aandelen voor 2023. Wenst u mee te doen? Geef dan via onderstaand formulier uw top drie door vóór 30 december 2022. Vijf deelnemers maken we gelukkig met een fles champagne. In de loop van januari publiceren we dan de lijst met jullie favorieten voor volgend jaar op onze website en in het magazine. Bedankt alvast om deel te nemen!