De Waalse maatschappij voor Sociale Economie Sowecsom werd door de Waalse regering aangeduid om het financieel belang in het kapitaal van NewB te nemen. De regering benadrukt wel dat het financieel engagement de maatschappelijke, ethische en duurzame dynamiek van NewB belichaamt, maar dat het geenszins een validatie van het business model is door de Waalse regering.

Concreet gaat het om een eerste storting van 400.000 euro. Een bijkomende som van 600.000 euro kan overgemaakt worden in het geval NewB woensdag de benodigde 30 miljoen euro niet zou weten op te halen.

Woensdagmiddag stond de teller op 24,166 miljoen euro, gestort door 39.758 investeerders.

De Waalse maatschappij voor Sociale Economie Sowecsom werd door de Waalse regering aangeduid om het financieel belang in het kapitaal van NewB te nemen. De regering benadrukt wel dat het financieel engagement de maatschappelijke, ethische en duurzame dynamiek van NewB belichaamt, maar dat het geenszins een validatie van het business model is door de Waalse regering. Concreet gaat het om een eerste storting van 400.000 euro. Een bijkomende som van 600.000 euro kan overgemaakt worden in het geval NewB woensdag de benodigde 30 miljoen euro niet zou weten op te halen. Woensdagmiddag stond de teller op 24,166 miljoen euro, gestort door 39.758 investeerders.