Dat hebben de Ierse luchtvaartautoriteiten maandag meegedeeld.

De maatregel geldt tot dinsdag 12 uur lokale tijd.

1 vlucht afgelast op Brussels Airport

Op Brussels Airport is 1 vlucht uit Dublin afgelast. Dat blijkt uit de vluchtinformatie op de website van de luchthaven.

De vlucht van Aer Lingus moest normaal om 9.35 uur in Brussel landen en om 10.15 uur weer vertrekken richting Dublin.

De vluchten van en naar Dublin en andere belangrijke Ierse luchthavens zijn sinds dinsdagochtend 8.00 uur opgeschort. Om 14.00 uur worden de vluchten hernomen. Dat beslisten de Ierse luchtvaartautoriteiten maandag.

Ook vlucht afgelast in Charleroi

Net zoals op Brussels Airport is dinsdag ook een vlucht vanuit Dublin afgelast op Brussels South Charleroi Airport, als gevolg van een nieuwe aswolk uit IJsland.

De vlucht van Ryanair moest om 10.20 uur landen op Gosselies.

Dat hebben de Ierse luchtvaartautoriteiten maandag meegedeeld. De maatregel geldt tot dinsdag 12 uur lokale tijd. 1 vlucht afgelast op Brussels Airport Op Brussels Airport is 1 vlucht uit Dublin afgelast. Dat blijkt uit de vluchtinformatie op de website van de luchthaven. De vlucht van Aer Lingus moest normaal om 9.35 uur in Brussel landen en om 10.15 uur weer vertrekken richting Dublin. De vluchten van en naar Dublin en andere belangrijke Ierse luchthavens zijn sinds dinsdagochtend 8.00 uur opgeschort. Om 14.00 uur worden de vluchten hernomen. Dat beslisten de Ierse luchtvaartautoriteiten maandag. Ook vlucht afgelast in CharleroiNet zoals op Brussels Airport is dinsdag ook een vlucht vanuit Dublin afgelast op Brussels South Charleroi Airport, als gevolg van een nieuwe aswolk uit IJsland. De vlucht van Ryanair moest om 10.20 uur landen op Gosselies.