Cijfers JPMorganChase okay, Wells Fargo stelt teleur

Wall Street is vandaag iets hoger geopend, met beperkte bewegingen voor de belangrijkste indices. Die indices hebben in ieder geval alle moeite van de wereld om boven de nullijn stand te houden. In het beste geval bedragen de winsten iets meer dan een kwart procent.

Zowel JPMorganChase als Wells Fargo maakten vanmiddag de resultaten over het derde kwartaal bekend. JP Morgan Chase voldeed aan de verwachtingen, maar dit goede nieuws zal al grotendeels in koers van het aandeel verrekend. In het geval van Wells Fargo viel de omzet wat licht uit, de koers moet van dit bankaandeel ruim 3% prijsgeven.

Weer nieuws bij REE (Rare Earth Elements)

Het Amerikaanse Rare Element Resources publiceerde vorige week gunstige boorresultaten van het Bear Lodge project in
de staat Wyoming.

Rare Element Resources is volgens Royal Bank of Scotland een exploratiebedrijf dat naast het Bear Lodge REE project ook de rechten bezit op het Sundance goudproject.

De boorresultaten bevatten cijfers over het Bull Hill gebied, een onderdeel van Bear Lodge. Er werd een 95,1 meter lange ader gevonden met een gemiddeld gehalte van 4,18 procent aan rare earth oxides of REO’s.

Eerder dit jaar werd het volledige potentieel van het gebied geschat op 7,5 miljoen ton ertsen met gemiddeld 3,79 procent aan REO’s.

Rare Element Resources leed in het vorige boekjaar, dat eindigde op 29 juni, een operationeel verlies van 35,9 miljoen dollar.

Het bedrijf heeft nog bijna 52 miljoen dollar liquiditeiten in kas en is schuldenvrij. Vorige maand vervoegde Rare Element Resources de SmallCap Index van de S&P/Toronto Stock Exchange (TSX).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content