Atenor zou in normale omstandigheden een koopadvies verdienen

Nadat het verwachte minimumbedrag van 40 miljoen euro zeer snel werd bereikt, werd het bod, dat in de vroege ochtend werd geopend, opgetrokken tot het maximumbedrag van 60 miljoen euro en met succes vervroegd afgesloten.

De inschrijvingsperiode werd dus vervroegd afgesloten op 18 oktober 2012 om 17u30. De betaal? en leveringsdatum van de
obligaties is bepaald op 26 oktober 2012.

De inschrijvingen die werden geregistreerd voor deze obligatie?uitgifte, overschreden ruimschoots het maximumbedrag van
het bod.

De financiële instellingen zullen de beleggers zo snel mogelijk informeren over het aantal obligaties dat hen definitief zal worden toegekend.

De obligaties zullen worden toegelaten tot de verhandeling op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels (ISIN?code BE0002188549).

Deze obligatielening zal worden uitgegeven aan 101,875% en worden terugbetaald aan 100% van de nominale waarde van de uitgegeven effecten.

Hij zal een interest opleveren van 5,375% bruto per jaar. Het actuarieel rendement op de uitgifteprijs bedraagt 4,943% bruto De obligaties zullen een nominale waarde hebben van 1.000 euro. Ze vervallen op 26 oktober 2017.

Rechtszaak roept tot op voorzichtigheid

Koen Overlaet-Michiels van KBC Securities heeft een advies opbouwen voor Atenor, met een koersdoel van 35 euro. Het aandeel zou een koopadvies verdienen, ware het niet dat er nog een rechtszaak loopt die tot enige voorzichtigheid oproept. Wat het koersdoel betreft, is er ruimte voor meer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content