Wie wordt de 31ste Trends Manager van het Jaar?

19/11/15 om 11:30 - Bijgewerkt op 06/01/16 om 19:46

Die vraag werd intussen beantwoord. Trends bekroonde op woensdagavond 6 januari 2016 voor de 31ste keer de Manager van het Jaar, de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat van deze jubileumeditie, Chris van Doorslaer van Cartamundi, is de opvolger van Luc Tack, de CEO van de textielmachineproducent Picanol en van het chemiebedrijf Tessenderlo Group.

Wie wordt de 31ste Trends Manager van het Jaar?

© belga

De tien genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z en de managementassociatie Lead-In, werden voorgesteld in Trends en op www.trends.be.

Die tien finalisten voor de editie 2015 zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben meer bepaald voor duurzame en opmerkelijke resultaten gezorgd en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer had u ook dit jaar een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 23 november tot en met vrijdag 4 december (17 uur) kon u online stemmen op uw favoriete genomineerden.

De jury koos vervolgens de winnaar uit de vijf kandidaten met de meeste voorkeurstemmen.

Onze partners