‘Wij hebben niet veel aan werkgeversorganisaties’

© Emy Elleboog
Veronique Goossens Anker Kanaal Z en opiniemaker Knack.be

Dat laat Evelien Putman, gedelegeerd bestuurder van het transportbedrijf Tailormade Logistics, verstaan in Z-Talk Goossens.

Dat laat Evelien Putman, gedelegeerd bestuurder van het transportbedrijf Tailormade Logistics, verstaan in Z-Talk Goossens.

De discussies die door werkgeversorganisaties worden gevoerd, zoals bijvoorbeeld over de loonkosten, zijn volgens Putman van een ander niveau en hebben weinig te maken met wat er in kmo’s leeft. “Wij moeten ons als middelgrote onderneming schikken naar de situatie. Eens een keer te rade gaan bij een werkgeversorganisatie, dat zit er niet in.”

Evelien Putman is niet te spreken over een uitnodiging die ze recent ontving van een Vlaamse werkgeversorganisatie om naar een bijeenkomst te komen waarin je kon leren van het falen. “Ik begrijp dat het in de tijdsgeest zit dat we moeten debatteren over falen en hoe heilzaam dat kan zijn,” zegt ze niet zonder sarcasme.
“Maar, daar heb ik helemaal niets aan.”

Evelien Putman praat ook over hoe zij het bedrijf van haar echtgenoot van de afgrond weghaalde, over het gebrek aan respect voor de transportsector, over de oeverloze reglementeringen van de overheid en de gevolgen daarvan voor ondernemers en over haar ervaringen met ondernemerschap.

Z-Talk Goossens vanaf zaterdagochtend 11 uur op Kanaal Z of via deze link.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content